çılgınım_www Forum Tutkunu 13 Mrt 2009 #21 eyvahlar olsun artık masum gibi görünmeyecek ve beni intikam almak için öldürecek koykuyoyyumm
çılgınım_www Forum Tutkunu 13 Mrt 2009 #23 puuuuuuuuhahahahaaşkolsun okadar kötümüyüm nihahaha onunla asansörde kalsam acıyorum sadece
çılgınım_www Forum Tutkunu 13 Mrt 2009 #25 valla çin işkencesinden beter işkenceler yapacağım kesin hani resmimi de biliyordur kendisi asabiyim okadar
valla çin işkencesinden beter işkenceler yapacağım kesin hani resmimi de biliyordur kendisi asabiyim okadar
çılgınım_www Forum Tutkunu 13 Mrt 2009 #27 asansörün imdat düğmesine basmasını engellerdim yani fırsat bu fırsat
çılgınım_www Forum Tutkunu 13 Mrt 2009 #29 aaa artık asansöre bindin hatta asansörde kaldık bile son pişmanlık neye yarar der ve kötü kötü kahkahalar atardım nihahaha
aaa artık asansöre bindin hatta asansörde kaldık bile son pişmanlık neye yarar der ve kötü kötü kahkahalar atardım nihahaha
wien06 V.I.P V.I.P 13 Mrt 2009 #30 Banane ben seninle asansöre binmiyorum iste Benim yerime MRMIC binsin