Gizemli Cadi Forum Gururu 12 Hzr 2009 #293 Ne gemiler yaktığını anlatırdı ...uzun uzun.......Askerlik anıları gibi eminim bir türlü bitmezdi..;P;P
Ne gemiler yaktığını anlatırdı ...uzun uzun.......Askerlik anıları gibi eminim bir türlü bitmezdi..;P;P
sessiz gemi Özel Üye Özel üye 25 Hzr 2009 #295 ege dediki: Ne gemiler yaktığını anlatırdı ...uzun uzun.......Askerlik anıları gibi eminim bir türlü bitmezdi..;P;P Genişletmek için tıklayın... hıhhhhhhh....... tavla oynardık.. ;P
ege dediki: Ne gemiler yaktığını anlatırdı ...uzun uzun.......Askerlik anıları gibi eminim bir türlü bitmezdi..;P;P Genişletmek için tıklayın... hıhhhhhhh....... tavla oynardık.. ;P
Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 25 Hzr 2009 #296 oyun oynardık müzik dinlerdik ben ona kırmızı başlıklı kız masalını anlatırdım dedikodu yapardık o bana yemek yapar sonra hepsini kendisi yer beni aç bırakırdı
oyun oynardık müzik dinlerdik ben ona kırmızı başlıklı kız masalını anlatırdım dedikodu yapardık o bana yemek yapar sonra hepsini kendisi yer beni aç bırakırdı