sessiz gemi Özel Üye Özel üye 25 Hzr 2009 #301 nerde duserdik niye dustuk neden dustuk kim dusurdu kime dustuk ne var adada..niye adaya dustuk niye baska biyere dusmedik.. ;P
nerde duserdik niye dustuk neden dustuk kim dusurdu kime dustuk ne var adada..niye adaya dustuk niye baska biyere dusmedik.. ;P
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 25 Hzr 2009 #302 Bu kadar dırdır ederse boğar denize atarım Zaten ıssız ada
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 26 Hzr 2009 #304 Yemek falan yapardı bende yerdim. Böylece hayatta kalmış olurum
sessiz gemi Özel Üye Özel üye 26 Hzr 2009 #305 o çok aç ben onu denize atardım kendi helikopterimi çağırp evde uyurdum... ;P
Gizemli Cadi Forum Gururu 27 Hzr 2009 #308 Şimdiden acıyorum ona....;P Kendini direkt denize atsın bence...
Gizemli Cadi Forum Gururu 27 Hzr 2009 #310 Benden şarkı dinlemeye o kadar hevesli ki....Acaba kulaklarımı duymuyor diye düşünürdüm...Duyan birisi asla benden şarkı istemez...Bu arkadaşada direkt deniz gözüküyor..Bir süre sonra kendini imha etmek isteyecektir..kesin..
Benden şarkı dinlemeye o kadar hevesli ki....Acaba kulaklarımı duymuyor diye düşünürdüm...Duyan birisi asla benden şarkı istemez...Bu arkadaşada direkt deniz gözüküyor..Bir süre sonra kendini imha etmek isteyecektir..kesin..