yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 26 Hzr 2012 #401 RUZG4R dediki: onlar uyurken üstlerine böcek salardım Genişletmek için tıklayın... uyuyan kimmiş.. gözümü bile kırpmam eFSaNe_KaRTaL dediki: ben ikiniz ile her türlü baş ederim ama şimdi gitmem lazım.. Genişletmek için tıklayın... sen öyle san
RUZG4R dediki: onlar uyurken üstlerine böcek salardım Genişletmek için tıklayın... uyuyan kimmiş.. gözümü bile kırpmam eFSaNe_KaRTaL dediki: ben ikiniz ile her türlü baş ederim ama şimdi gitmem lazım.. Genişletmek için tıklayın... sen öyle san
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 27 Hzr 2012 #403 Şöyle ateşin korunda yavaş yavaş pişmiş kahve içerdik birlikte tabi zeyno yapardı
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 27 Hzr 2012 #404 Kahveyi ateşin korunda pişirmek için Odun kırdırırdım Rüzgara Ateşi yakmaya odun lazım
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 27 Hzr 2012 #407 ZeyNoO dediki: Kafamda kırmada hazır ateş yanmışken yemek yapardım yerdik Genişletmek için tıklayın... zeyno bana sarma yapardı
ZeyNoO dediki: Kafamda kırmada hazır ateş yanmışken yemek yapardım yerdik Genişletmek için tıklayın... zeyno bana sarma yapardı
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 27 Hzr 2012 #408 Oooo... Tam bir işbirliği içinde orayı yaşanır hale getirirdik...
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 27 Hzr 2012 #410 Keyifle içerdim bende. Ellerine sağlık. Bende ateşi yakayım bari.