Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 25 Hzr 2012 #381 Uyutmazdım ben böceklerden korkup bütün gece ayakta duracam o uyuyacak Sopayla kovalardım
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 25 Hzr 2012 #383 Sopayla uyandırırdım Sopayı yiyince bölünürdü uykusu Sopa uykudan daha ağırdır
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 25 Hzr 2012 #385 ZeyNoO dediki: Sopayla uyandırırdım Sopayı yiyince bölünürdü uykusu Sopa uykudan daha ağırdır Genişletmek için tıklayın... düşsek keşke neler yaparız neler...
ZeyNoO dediki: Sopayla uyandırırdım Sopayı yiyince bölünürdü uykusu Sopa uykudan daha ağırdır Genişletmek için tıklayın... düşsek keşke neler yaparız neler...
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 25 Hzr 2012 #386 bu ikisiyle adaya düşersem kendimi vahşi hayvanlara yem ederim
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 25 Hzr 2012 #388 RUZG4R dediki: bu ikisiyle adaya düşersem kendimi vahşi hayvanlara yem ederim Genişletmek için tıklayın... sen bize kurban ol keşke öyle bir şansın olsa eFSaNe_KaRTaL dediki: Düşene bir tekmede ben atarım haberiniz ola Genişletmek için tıklayın... aman sende kusur kalma bozacı ve şıracı işte
RUZG4R dediki: bu ikisiyle adaya düşersem kendimi vahşi hayvanlara yem ederim Genişletmek için tıklayın... sen bize kurban ol keşke öyle bir şansın olsa eFSaNe_KaRTaL dediki: Düşene bir tekmede ben atarım haberiniz ola Genişletmek için tıklayın... aman sende kusur kalma bozacı ve şıracı işte
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 25 Hzr 2012 #390 sitem* dediki: düşsek keşke neler yaparız neler... Genişletmek için tıklayın... Yaşasın kötülük RUZG4R dediki: bu ikisiyle adaya düşersem kendimi vahşi hayvanlara yem ederim Genişletmek için tıklayın... Seni vahşi hayvanlara bırakmayız merak etme biz onları da alt ederiz
sitem* dediki: düşsek keşke neler yaparız neler... Genişletmek için tıklayın... Yaşasın kötülük RUZG4R dediki: bu ikisiyle adaya düşersem kendimi vahşi hayvanlara yem ederim Genişletmek için tıklayın... Seni vahşi hayvanlara bırakmayız merak etme biz onları da alt ederiz