yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 22 Hzr 2012 #365 RUZG4R dediki: atışırdık pek atışırız Genişletmek için tıklayın... kesinlikle kavga ederiz
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 22 Hzr 2012 #366 sitem* dediki: kesinlikle kavga ederiz Genişletmek için tıklayın... Sarma sarardı sitem bana
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 22 Hzr 2012 #367 RUZG4R dediki: Sarma sarardı sitem bana Genişletmek için tıklayın... tabi cnmm adaya düşmüşüm tek derdim sarma olurdu zaten..
RUZG4R dediki: Sarma sarardı sitem bana Genişletmek için tıklayın... tabi cnmm adaya düşmüşüm tek derdim sarma olurdu zaten..
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 22 Hzr 2012 #368 sitem* dediki: tabi cnmm adaya düşmüşüm tek derdim sarma olurdu zaten.. Genişletmek için tıklayın... Sarsan ölün dimi
sitem* dediki: tabi cnmm adaya düşmüşüm tek derdim sarma olurdu zaten.. Genişletmek için tıklayın... Sarsan ölün dimi
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 22 Hzr 2012 #369 RUZG4R dediki: Sarsan ölün dimi Genişletmek için tıklayın... ölmem de onunla kalmazsın sen ardından börekte istersin
RUZG4R dediki: Sarsan ölün dimi Genişletmek için tıklayın... ölmem de onunla kalmazsın sen ardından börekte istersin
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 22 Hzr 2012 #370 sitem* dediki: ölmem de onunla kalmazsın sen ardından börekte istersin Genişletmek için tıklayın... ne yalan söyleyeyim isterim sitem bana börek yapardı
sitem* dediki: ölmem de onunla kalmazsın sen ardından börekte istersin Genişletmek için tıklayın... ne yalan söyleyeyim isterim sitem bana börek yapardı