Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Ksm 2010 #351 sen şimdi onuda bana yaptırırsın Kahveler senden tatlılar benden
GöLGe Üstat 28 Ksm 2010 #352 güzel ötesi yaparım kahveyi seni istemeye geldiklerinde beni çağır gezintiye çıkarız birlikte :V
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Ksm 2010 #353 Gerek yok canımcım bende yaparım Evlenmeyi düşünmediğim için kahve faslı olmayacak ama istersen sana yapabilirim Adanın altını üstüne getiririz
Gerek yok canımcım bende yaparım Evlenmeyi düşünmediğim için kahve faslı olmayacak ama istersen sana yapabilirim Adanın altını üstüne getiririz
GöLGe Üstat 28 Ksm 2010 #354 kahveya hayır diyeceğim günü tarih yazmaz ha evlenmeyip hepten başıma kalcan yani yok anacım öle şey veririm ben seni ağaçlara hamak kuralım yaaa
kahveya hayır diyeceğim günü tarih yazmaz ha evlenmeyip hepten başıma kalcan yani yok anacım öle şey veririm ben seni ağaçlara hamak kuralım yaaa
GöLGe Üstat 28 Ksm 2010 #356 evlenme işine de olur dedin zannımca kurtuluyom yane dermişimmmmmm yıldız kayınca dilek tutalım yaaaa
evlenme işine de olur dedin zannımca kurtuluyom yane dermişimmmmmm yıldız kayınca dilek tutalım yaaaa
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Ksm 2010 #357 sen hele bi yıldızı kaydır tutarım ben ikimizin yerine evliliğe hayır bu arada
GöLGe Üstat 28 Ksm 2010 #358 hadi kız ordan başıma kalcan sonra forum oyunlarında evlen de git çadır yapalım