yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 22 Hzr 2012 #371 RUZG4R dediki: ne yalan söyleyeyim isterim sitem bana börek yapardı Genişletmek için tıklayın... valla karşılıksız yapmazdım nerde benim dondurmam..
RUZG4R dediki: ne yalan söyleyeyim isterim sitem bana börek yapardı Genişletmek için tıklayın... valla karşılıksız yapmazdım nerde benim dondurmam..
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 22 Hzr 2012 #372 sitem* dediki: valla karşılıksız yapmazdım nerde benim dondurmam.. Genişletmek için tıklayın... Ah be çok uğraştım ama adaya bir dondurmacı düşüremedim şansına küs
sitem* dediki: valla karşılıksız yapmazdım nerde benim dondurmam.. Genişletmek için tıklayın... Ah be çok uğraştım ama adaya bir dondurmacı düşüremedim şansına küs
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 22 Hzr 2012 #373 RUZG4R dediki: Ah be çok uğraştım ama adaya bir dondurmacı düşüremedim şansına küs Genişletmek için tıklayın... çok üzülmüşe benziyorsun
RUZG4R dediki: Ah be çok uğraştım ama adaya bir dondurmacı düşüremedim şansına küs Genişletmek için tıklayın... çok üzülmüşe benziyorsun
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 22 Hzr 2012 #374 sitem* dediki: çok üzülmüşe benziyorsun Genişletmek için tıklayın... Hemde nasıl
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 22 Hzr 2012 #375 RUZG4R dediki: Hemde nasıl Genişletmek için tıklayın... çok iyi niyetlisin çokk
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 25 Hzr 2012 #378 Zevkli olurdu ablamla adaya düşmek uyum içinde çalışırdık bizimki tatil olurdu
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 25 Hzr 2012 #380 yok yok sende fena sallamıyorsun hani ama hani ben uyurdun oda başımda söylenirdi