DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 29 Ags 2013 #462 Asi MeLeK dediki: Tanımıyorum..önce tanışır kaynaşır..sohbet ederdik. Genişletmek için tıklayın... Madem düştük, güzel anılarla dolu olmasını sağlardık... Ve elbette ki onu en kısa zamanda oradan kurtarmaya çalışırdım...
Asi MeLeK dediki: Tanımıyorum..önce tanışır kaynaşır..sohbet ederdik. Genişletmek için tıklayın... Madem düştük, güzel anılarla dolu olmasını sağlardık... Ve elbette ki onu en kısa zamanda oradan kurtarmaya çalışırdım...
~meLek~ GalataSaray'ım 29 Ags 2013 #463 alemdar dediki: Madem düştük, güzel anılarla dolu olmasını sağlardık... Ve elbette ki onu en kısa zamanda oradan kurtarmaya çalışırdım... Genişletmek için tıklayın... Evet...çok güzel geçerdi ama hiç sıkılmazdık )
alemdar dediki: Madem düştük, güzel anılarla dolu olmasını sağlardık... Ve elbette ki onu en kısa zamanda oradan kurtarmaya çalışırdım... Genişletmek için tıklayın... Evet...çok güzel geçerdi ama hiç sıkılmazdık )
~meLek~ GalataSaray'ım 29 Ags 2013 #466 -toprak- dediki: adanın her yerini gezer ateş yakıp üstünden atlardık Genişletmek için tıklayın... Ruh hali keyifliymiş..sıkılmazdık
-toprak- dediki: adanın her yerini gezer ateş yakıp üstünden atlardık Genişletmek için tıklayın... Ruh hali keyifliymiş..sıkılmazdık
~meLek~ GalataSaray'ım 29 Ags 2013 #468 -toprak- dediki: keşiftensonra bide ada çayı içerdik şöle ohh miss Genişletmek için tıklayın... Çay deilde..kahve daha güzel olurdu..kahvekoliğim ya biraz..(adaya düşmüşüz biz daha kahve çay derdindeyiz şaka maka bi yana bir an önce kurtulmaya çalışırdık..korkarım ben..
-toprak- dediki: keşiftensonra bide ada çayı içerdik şöle ohh miss Genişletmek için tıklayın... Çay deilde..kahve daha güzel olurdu..kahvekoliğim ya biraz..(adaya düşmüşüz biz daha kahve çay derdindeyiz şaka maka bi yana bir an önce kurtulmaya çalışırdık..korkarım ben..
'katniss' Üstat 29 Ags 2013 #469 -toprak- dediki: keşiftensonra bide ada çayı içerdik şöle ohh miss Genişletmek için tıklayın... .D ohhh semavere benzer bişi bulurduk
-toprak- dediki: keşiftensonra bide ada çayı içerdik şöle ohh miss Genişletmek için tıklayın... .D ohhh semavere benzer bişi bulurduk
-toprak- Üye 29 Ags 2013 #470 ORgAniZe İşLeR dediki: .D ohhh semavere benzer bişi bulurduk Genişletmek için tıklayın... ben halledirim orsını bnm dedelerim hepsi mesala adada yaşamışlar )
ORgAniZe İşLeR dediki: .D ohhh semavere benzer bişi bulurduk Genişletmek için tıklayın... ben halledirim orsını bnm dedelerim hepsi mesala adada yaşamışlar )