-toprak- Üye 29 Ags 2013 #471 Asi MeLeK dediki: Çay deilde..kahve daha güzel olurdu..kahvekoliğim ya biraz..(adaya düşmüşüz biz daha kahve çay derdindeyiz şaka maka bi yana bir an önce kurtulmaya çalışırdık..korkarım ben.. Genişletmek için tıklayın... Adadan korkulurmu hiç ohh mis gibi ortam )
Asi MeLeK dediki: Çay deilde..kahve daha güzel olurdu..kahvekoliğim ya biraz..(adaya düşmüşüz biz daha kahve çay derdindeyiz şaka maka bi yana bir an önce kurtulmaya çalışırdık..korkarım ben.. Genişletmek için tıklayın... Adadan korkulurmu hiç ohh mis gibi ortam )
'katniss' Üstat 29 Ags 2013 #472 -toprak- dediki: ben halledirim orsını bnm dedelerim hepsi mesala adada yaşamışlar ) Genişletmek için tıklayın... oooohhhhh değme keyfime zıpkınla balık avlardık
-toprak- dediki: ben halledirim orsını bnm dedelerim hepsi mesala adada yaşamışlar ) Genişletmek için tıklayın... oooohhhhh değme keyfime zıpkınla balık avlardık
~meLek~ GalataSaray'ım 29 Ags 2013 #473 -toprak- dediki: Adadan korkulurmu hiç ohh mis gibi ortam ) Genişletmek için tıklayın... Bn korkuyom işte..fobim var... böcekler filan hiç gelemem çığlık atar dururdum
-toprak- dediki: Adadan korkulurmu hiç ohh mis gibi ortam ) Genişletmek için tıklayın... Bn korkuyom işte..fobim var... böcekler filan hiç gelemem çığlık atar dururdum
-toprak- Üye 29 Ags 2013 #474 ORgAniZe İşLeR dediki: oooohhhhh değme keyfime zıpkınla balık avlardık Genişletmek için tıklayın... İşte orada bi duralım bn yüzme bilmyom onuda sn hallederdin bn pişiririm sorun yok ))
ORgAniZe İşLeR dediki: oooohhhhh değme keyfime zıpkınla balık avlardık Genişletmek için tıklayın... İşte orada bi duralım bn yüzme bilmyom onuda sn hallederdin bn pişiririm sorun yok ))
-toprak- Üye 29 Ags 2013 #475 Asi MeLeK dediki: Bn korkuyom işte..fobim var... böcekler filan hiç gelemem çığlık atar dururdum Genişletmek için tıklayın... ne böceği çadırlar var orada tertemiz
Asi MeLeK dediki: Bn korkuyom işte..fobim var... böcekler filan hiç gelemem çığlık atar dururdum Genişletmek için tıklayın... ne böceği çadırlar var orada tertemiz
~meLek~ GalataSaray'ım 29 Ags 2013 #476 -toprak- dediki: ne böceği çadırlar var orada tertemiz Genişletmek için tıklayın... çadırın köşesinden filan çıkar pis böcükler.. Uyurken üzerime filan gelirler Allah korusun öle bişey olsa kafayı yerdim herhalde..
-toprak- dediki: ne böceği çadırlar var orada tertemiz Genişletmek için tıklayın... çadırın köşesinden filan çıkar pis böcükler.. Uyurken üzerime filan gelirler Allah korusun öle bişey olsa kafayı yerdim herhalde..
-toprak- Üye 29 Ags 2013 #477 Asi MeLeK dediki: çadırın köşesinden filan çıkar pis böcükler.. Uyurken üzerime filan gelirler Allah korusun öle bişey olsa kafayı yerdim herhalde.. Genişletmek için tıklayın... Bişeycik olmaz çadırın köşeleri falan kapalı. bi dene olmassa ilk otobsle dönersin
Asi MeLeK dediki: çadırın köşesinden filan çıkar pis böcükler.. Uyurken üzerime filan gelirler Allah korusun öle bişey olsa kafayı yerdim herhalde.. Genişletmek için tıklayın... Bişeycik olmaz çadırın köşeleri falan kapalı. bi dene olmassa ilk otobsle dönersin
~meLek~ GalataSaray'ım 29 Ags 2013 #478 -toprak- dediki: Bişeycik olmaz çadırın köşeleri falan kapalı. bi dene olmassa ilk otobsle dönersin Genişletmek için tıklayın... Denemeye değer galiba..korkularımla yüzleşmem lazım artık Ama yinede birinin bana cesaret vermesi lazım...fobi işte adı üstünde
-toprak- dediki: Bişeycik olmaz çadırın köşeleri falan kapalı. bi dene olmassa ilk otobsle dönersin Genişletmek için tıklayın... Denemeye değer galiba..korkularımla yüzleşmem lazım artık Ama yinede birinin bana cesaret vermesi lazım...fobi işte adı üstünde
-toprak- Üye 29 Ags 2013 #479 Asi MeLeK dediki: Denemeye değer galiba..korkularımla yüzleşmem lazım artık Ama yinede birinin bana cesaret vermesi lazım...fobi işte adı üstünde Genişletmek için tıklayın... CEsaret kolay iş.Bence zamanı gelmiş korkularını yenmen gerekir..
Asi MeLeK dediki: Denemeye değer galiba..korkularımla yüzleşmem lazım artık Ama yinede birinin bana cesaret vermesi lazım...fobi işte adı üstünde Genişletmek için tıklayın... CEsaret kolay iş.Bence zamanı gelmiş korkularını yenmen gerekir..
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 29 Ags 2013 #480 Asi MeLeK dediki: Denemeye değer galiba..korkularımla yüzleşmem lazım artık Ama yinede birinin bana cesaret vermesi lazım...fobi işte adı üstünde Genişletmek için tıklayın... Sen rahat ol... O haşerelere gerekeni yaparız... Keyfine bak... Bak oyalanacak ne kadar şey var...
Asi MeLeK dediki: Denemeye değer galiba..korkularımla yüzleşmem lazım artık Ama yinede birinin bana cesaret vermesi lazım...fobi işte adı üstünde Genişletmek için tıklayın... Sen rahat ol... O haşerelere gerekeni yaparız... Keyfine bak... Bak oyalanacak ne kadar şey var...