Yemek yapmayı bilmeyen, ev işlerinden anlamayan bir kadınla evlenilir mi?

Yemek yapmayı bilmeyen, ev işlerinden anlamayan bir kadınla evlenilir mi?

• Evet

Oy: 5 50.0%
  • Hayir

Oy: 1 10.0%
  • Ben ögretirim

Oy: 3 30.0%
  • Anasinin evinde niye ögrenmemis

Oy: 0 0.0%
  • Evlenmeyi biliyor ama hala yemek yapmayi bilmiyor

Oy: 1 10.0%
  • yeterki evleneyim yemek yapmasada olur

Oy: 0 0.0%

• Toplam katılan
    10
Asıl soru bunları bu yaşa kadar öğrenmek yerine nelerle meşguldü? Şahsen bilmeyebilir o kısmı kınamam, erkek başıma ben bile biliyorum ama karşı tarafın bunu bilmemesinin arkasında yatan sebebi öğrenmeye çalışırım.

Asıl soru bunları bu yaşa kadar öğrenmek yerine nelerle meşguldü? Şahsen bilmeyebilir o kısmı kınamam, erkek başıma ben bile biliyorum ama karşı tarafın bunu bilmemesinin arkasında yatan sebebi öğrenmeye çalışırım.

Ben ikiz erkek kardeşle büyüdüm bazı konularda çok ciddi cinsiyet ayrımları yaşadık :) bu konu da onlardan biriydi ve erkektir yapmaz söylemi yüzünden bende yapmıyorum o zaman deyip yapmazdım baya asiydim :D ama sırf bu ayrıma karşı çıkayım diye yoksa tabiki yalnız da kaldım temizlik de yaptım karnımı doyuracak kadar yemek de yaptım :D Ama evlenene kadar da dört dörtlük yapmadım hiçbir zaman :D

Ben ikiz erkek kardeşle büyüdüm bazı konularda çok ciddi cinsiyet ayrımları yaşadık :) bu konu da onlardan biriydi ve erkektir yapmaz söylemi yüzünden bende yapmıyorum o zaman deyip yapmazdım baya asiydim :D ama sırf bu ayrıma karşı çıkayım diye yoksa tabiki yalnız da kaldım temizlik de yaptım karnımı doyuracak kadar yemek de yaptım :D Ama evlenene kadar da dört dörtlük yapmadım hiçbir zaman :D
Ama yapmışsın sonuçta🙂 dört dörtlük zaten kimse olamaz 4/2 lik bile olsa yine yeter. Ben tembel hiç bir işe el sürmeyenler için diyorum bacım🙂

Ama yapmışsın sonuçta🙂 dört dörtlük zaten kimse olamaz 4/2 lik bile olsa yine yeter. Ben tembel hiç bir işe el sürmeyenler için diyorum bacım🙂
Böyle dersen başka tabi abi ama ben bu mesajdaki tembel hiçbir işe el sürümeyene kadın değil insan derim :D
Kadın için de aynısı tercih geçerli çünkü kimse hayatında tembel biri olsun istemez ama işte bu kadın yemek yapacak ev işi yapacak diye söylenirse ben şu an bile yapmıyorum der elimi çekerim her işten :D

Yemek olayını kadının vazifesi olarak değerlendirme, eşin her gün yapsa da bu onun vazifesi değildir, yuvasına olan düşkünlüğü sana olan sevgisidir.sen de yardımcı olarak gösterebilrsin aynı ilgiyi.
Ama vazifesi olarak görürsen ve bunu eşin hissederse o dakikadan itibaren çok aç akşamlar geçer dolaptan zaytin aşırır durursun :))
çalışan kadınlar için söyledim.evhanımlarında durum biraz farklı olabilir.

Geri