K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 30 Eyl 2015 #1 01.10.2015 te başlayan yarışmamız 15.10.2015 te saat 24:00 da son bulacaktır bol katılımlı zevkli bir yarışma olsun...
01.10.2015 te başlayan yarışmamız 15.10.2015 te saat 24:00 da son bulacaktır bol katılımlı zevkli bir yarışma olsun...
dderya kOkOşŞ V.I.P 30 Eyl 2015 #3 Konuya bayıldımmm ben de çekmeliyim bir an önce, sonra unutup duruyorum Umarım katılım çok fazla olur da kararsız kalırız oylarken : )
Konuya bayıldımmm ben de çekmeliyim bir an önce, sonra unutup duruyorum Umarım katılım çok fazla olur da kararsız kalırız oylarken : )
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 30 Eyl 2015 #4 dderya dediki: Konuya bayıldımmm ben de çekmeliyim bir an önce, sonra unutup duruyorum Umarım katılım çok fazla olur da kararsız kalırız oylarken : ) Genişletmek için tıklayın... konu seçimi konusundaki beğenin için teşekkür ederim,bende bol katılım bekliyorum açıkcası,konuyu herkesin rahatlıkla ulaşabileceği bir konu olması açısından sonbahardan kareler olarak belirledim..
dderya dediki: Konuya bayıldımmm ben de çekmeliyim bir an önce, sonra unutup duruyorum Umarım katılım çok fazla olur da kararsız kalırız oylarken : ) Genişletmek için tıklayın... konu seçimi konusundaki beğenin için teşekkür ederim,bende bol katılım bekliyorum açıkcası,konuyu herkesin rahatlıkla ulaşabileceği bir konu olması açısından sonbahardan kareler olarak belirledim..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Eyl 2015 #5 Bu kez katılıyorum kesinlikle, ama buralara henüz gelmedi Sonbahar mevsimi.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 30 Eyl 2015 #6 bir tane sarı yaprak vardır heralde sevgili yorumsuz
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Eyl 2015 #7 Evet evet azimle arayacağız artık, bu yarışmaya katılmak benim için elzem.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Eyl 2015 #9 nazenin dediki: unutmazsam mutlaka bende katılmak istiyorumm Genişletmek için tıklayın... Unutma, katıl!
nazenin dediki: unutmazsam mutlaka bende katılmak istiyorumm Genişletmek için tıklayın... Unutma, katıl!
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 30 Eyl 2015 #10 YoRuMSuZ dediki: Unutma, katıl! Genişletmek için tıklayın... Hatırlatmaniz lazim konuyu gozden kaciririm yoksa telasim bol benim
YoRuMSuZ dediki: Unutma, katıl! Genişletmek için tıklayın... Hatırlatmaniz lazim konuyu gozden kaciririm yoksa telasim bol benim