yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 17 Ekm 2009 #11 tesekkürler kizil mavi sayende yorumsuz hakinda biraz olsun bilgi sahibi olduk
Suskun V.I.P V.I.P 25 Ekm 2009 #13 Forumda konumu gereği bence tam yönetici yanıtları vermiş.Biraz "klas"lık seziyorum.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Ekm 2009 #14 Suskun dediki: Forumda konumu gereği bence tam yönetici yanıtları vermiş.Biraz "klas"lık seziyorum. Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle yanılıyorsun Tanıyan herkes bilir üye/yönetici ayrımı yoktur burda biz bir aileyiz...
Suskun dediki: Forumda konumu gereği bence tam yönetici yanıtları vermiş.Biraz "klas"lık seziyorum. Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle yanılıyorsun Tanıyan herkes bilir üye/yönetici ayrımı yoktur burda biz bir aileyiz...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 26 Ekm 2009 #15 YoRuMSuZ dediki: Kesinlikle yanılıyorsun Tanıyan herkes bilir üye/yönetici ayrımı yoktur burda biz bir aileyiz... Genişletmek için tıklayın... kesinlikle yok ben ilk bir hafta yorumsuzun admin olduğunun farkında bile değildim. birgün sohbet ederken bizim kuzen demese bu konuştuğun admin diye kim bilir ne zaman farkına varırdım..
YoRuMSuZ dediki: Kesinlikle yanılıyorsun Tanıyan herkes bilir üye/yönetici ayrımı yoktur burda biz bir aileyiz... Genişletmek için tıklayın... kesinlikle yok ben ilk bir hafta yorumsuzun admin olduğunun farkında bile değildim. birgün sohbet ederken bizim kuzen demese bu konuştuğun admin diye kim bilir ne zaman farkına varırdım..
kelebek -ütopik- V.I.P 27 Ekm 2009 #17 Az çok seni tanıdığını düşünen biri olarak dürüst bir diyalog olmuş diyebiliriz Bildiğim şeyler aslında ama yine de okudum
Az çok seni tanıdığını düşünen biri olarak dürüst bir diyalog olmuş diyebiliriz Bildiğim şeyler aslında ama yine de okudum
GöLGe Üstat 25 Mrt 2010 #19 Bence gayet güzel bir röportaj olmuş.Aslında kafamda oluşturduğum YORUMSUZ kimliğini aynen buldum desem yeridir.YORUMSUZ'u tanımak güzeldi teşekkürler
Bence gayet güzel bir röportaj olmuş.Aslında kafamda oluşturduğum YORUMSUZ kimliğini aynen buldum desem yeridir.YORUMSUZ'u tanımak güzeldi teşekkürler
Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 5 Ekm 2010 #20 bu röportajı hazırlarken ne çok zorlanmıstım yok onu sorma yok bu olmaz kanser etmişti