felsefe_mi ...!... Özel üye 11 Arl 2012 #23 Güzel röportaj 22) Hayatta en cok kıymet verdiğin? Ailem. Yakındayken bunu hiç anlayamamıştım. Genişletmek için tıklayın... Tam bu konuda aynen katılıyorum. İnsanın ailesinin yaşadığı, bulunduğu şehirde olması bile bir başkaymış...
Güzel röportaj 22) Hayatta en cok kıymet verdiğin? Ailem. Yakındayken bunu hiç anlayamamıştım. Genişletmek için tıklayın... Tam bu konuda aynen katılıyorum. İnsanın ailesinin yaşadığı, bulunduğu şehirde olması bile bir başkaymış...
-araz- EYVALLAH... V.I.P 29 Mrt 2013 #24 zamanın birinden kalma bir röportaj güzeldi zevkle okudum. bildiğimiz yorumsuz işte
AHSEM ....EnDl-LeS.... 29 Mrt 2013 #25 güzeldi gerçekten ama hep bi gizemlilik var sende o hala ortadan kalkmış değil
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 4 Nsn 2013 #26 AHSEM dediki: güzeldi gerçekten ama hep bi gizemlilik var sende o hala ortadan kalkmış değil Genişletmek için tıklayın... O kadarcik gizem olsun
AHSEM dediki: güzeldi gerçekten ama hep bi gizemlilik var sende o hala ortadan kalkmış değil Genişletmek için tıklayın... O kadarcik gizem olsun