Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Hoşgeldin sonbahar " konulu yarışma düzenlendi. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada katilmanizi bekliyoruz...
ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA
Günlük Kocaman yürekli insanlarda huzur buldum boyle hissettiğim anlarda.. onlar toparladı beni .. Simdi yoklar diye sanmaki kaldım öylece varlıkları gönlüme kazınmışken bıraktıkları izler herbiseyi daha kolay aşılır kılıyo
Babannem kapat gözünü içinden fısilda su andaki gibi yanı başında olucam hep demişti yokluğumda tek yakınacağın şey mantım olacak
Ahmet amcam can olmak icin deva olmak için muhabbetin daim olması için gönül bağından başka hiç bir şeye ihtiyaç duymak gerekmediğini öğretti bana korkusuzca mesafeler zamanlar koydum aynı yerde karı koca beni kocaman kucak açarak karşıladılar ..
Simdi bu üç koca insan icin gitti diyemiyorum..
Aklımdan gecen her bir cümleme karşılık veriyo birinin sözleri rahatlıyorum huzur buluyorum..
Şimdi tek ihtiyacım olan birazcık zamn akısına bıraktım yolum hayırlı olsun inş ..
İnsanın kendi kendine ne yaptın sen be,iyiki yaptım,ben bu olamam,bana da bu yakışırdı vs vs vs iç ses olarak kendiyle çeliştiği çok iken bana gelipte seni çok iyi tanıyorum diyene ............... der ve iç sesime de güzel cevap verdin diye onaylatırım