YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 8 Ock 2012 #202 Kavga, tercih ettiğin kavgayla ilgili bir spor dalı var mı?
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 8 Ock 2012 #203 saç boyarız arz-ı haleydi abi sen en ara geldin yaa sabahlara kadar sohbet ederdik
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 8 Ock 2012 #204 YoRuMSuZ dediki: Kavga, tercih ettiğin kavgayla ilgili bir spor dalı var mı? Genişletmek için tıklayın... var ama sölemeyeyim şimdişiir dinleyelim onu tercih edeyim bu gece
YoRuMSuZ dediki: Kavga, tercih ettiğin kavgayla ilgili bir spor dalı var mı? Genişletmek için tıklayın... var ama sölemeyeyim şimdişiir dinleyelim onu tercih edeyim bu gece
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 8 Ock 2012 #205 kitaptan müzikten falan konuşurduk =) bu sitemeydi Her abi kardeş ne yaparsa onu yapmak isterdim ..yani o çemkirir di ben onu döverdim ..
kitaptan müzikten falan konuşurduk =) bu sitemeydi Her abi kardeş ne yaparsa onu yapmak isterdim ..yani o çemkirir di ben onu döverdim ..
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 8 Ock 2012 #209 Konuşalım... Konuşmaya devam etmek...