Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 27 Ags 2012 #42 Esra şaşkınlık ve heyacanı birlikte yaşar. Alkışlar heyecanını dahada arttırır. Stüdyo Esra sesleriyle yankılanır.Esrayı diğer yarışmacılar tebrik eder. Acun sessizliği saglamakta biraz zorlansada sonunda Esrayı kutusuyla birlikte yanına davet eder.
Esra şaşkınlık ve heyacanı birlikte yaşar. Alkışlar heyecanını dahada arttırır. Stüdyo Esra sesleriyle yankılanır.Esrayı diğer yarışmacılar tebrik eder. Acun sessizliği saglamakta biraz zorlansada sonunda Esrayı kutusuyla birlikte yanına davet eder.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 28 Ags 2012 #43 Esra @Esr3 mü ? Son düzenleme: 26 Ock 2014
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 28 Ags 2012 #44 YoRuMSuZ dediki: Esra Esr3 mü ? Genişletmek için tıklayın... evet,bence o?
Esr3 Özel Üye Özel üye 28 Ags 2012 #45 Ben bu oyunu bozarim arkadas! Bensem o esra yarismadan birsey anlamadim cikarin beni eger degilsem okunmadiniz bu yorumumu
Ben bu oyunu bozarim arkadas! Bensem o esra yarismadan birsey anlamadim cikarin beni eger degilsem okunmadiniz bu yorumumu
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 28 Ags 2012 #46 Esr3 dediki: Ben bu oyunu bozarim arkadas! Bensem o esra yarismadan birsey anlamadim cikarin beni eger degilsem okunmadiniz bu yorumumu Genişletmek için tıklayın... , ,sus kız tatar ramazan mı izledin? ,ilk sayfaya bak yalnız virgüllerim şahane
Esr3 dediki: Ben bu oyunu bozarim arkadas! Bensem o esra yarismadan birsey anlamadim cikarin beni eger degilsem okunmadiniz bu yorumumu Genişletmek için tıklayın... , ,sus kız tatar ramazan mı izledin? ,ilk sayfaya bak yalnız virgüllerim şahane
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 28 Ags 2012 #47 Esr3 dediki: Ben bu oyunu bozarim arkadas! Bensem o esra yarismadan birsey anlamadim cikarin beni eger degilsem okunmadiniz bu yorumumu Genişletmek için tıklayın... Sendin @Esr3 tabiki çıkarabiliriz. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Esr3 dediki: Ben bu oyunu bozarim arkadas! Bensem o esra yarismadan birsey anlamadim cikarin beni eger degilsem okunmadiniz bu yorumumu Genişletmek için tıklayın... Sendin @Esr3 tabiki çıkarabiliriz.
Esr3 Özel Üye Özel üye 28 Ags 2012 #48 @arz-ı hal leyla ile mecnunu izledim mecnun style bu Caglayagmur ablacim ben bu yarismadan birsey anlamadim gercekten biraz gozetleyeyim sonra yine katarsin benide yarismaya olmaz mi Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
@arz-ı hal leyla ile mecnunu izledim mecnun style bu Caglayagmur ablacim ben bu yarismadan birsey anlamadim gercekten biraz gozetleyeyim sonra yine katarsin benide yarismaya olmaz mi
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 28 Ags 2012 #49 Tabiki olur @Esr3 konuya isteyen arkadaşlar oldugunda devam ettirecegim.... Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 28 Ags 2012 #50 , ,git yaa leyla ile mecnun da neymiş,resmen tatar ramazan repliği bu