Esr3 Özel Üye Özel üye 28 Ags 2012 #51 arz-ı hal dediki: , ,git yaa leyla ile mecnun da neymiş,resmen tatar ramazan repliği bu Genişletmek için tıklayın... O zaman mecnunum ramazandan alinti yapmis
arz-ı hal dediki: , ,git yaa leyla ile mecnun da neymiş,resmen tatar ramazan repliği bu Genişletmek için tıklayın... O zaman mecnunum ramazandan alinti yapmis
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 28 Ags 2012 #52 Esr3 dediki: O zaman mecnunum ramazandan alinti yapmis Genişletmek için tıklayın... ,mecnunun?wuuuu olay olay olay
Esr3 dediki: O zaman mecnunum ramazandan alinti yapmis Genişletmek için tıklayın... ,mecnunun?wuuuu olay olay olay
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 28 Ags 2012 #53 Evet yarışmayı yeniden başlatıyoruz. Yeni yarışmacımız için Acundan yardım alıp panodan adayımızı seçiyoruz Bakalım yeni yarışmacımız kim olacak. Panoda ışıklar yanıp söner ve heyecanla bekleyiş başlar.
Evet yarışmayı yeniden başlatıyoruz. Yeni yarışmacımız için Acundan yardım alıp panodan adayımızı seçiyoruz Bakalım yeni yarışmacımız kim olacak. Panoda ışıklar yanıp söner ve heyecanla bekleyiş başlar.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 28 Ags 2012 #54 Yarışmacı seçimi biraz uzun sürsede sonunda ışıklar bir adayımız üzerinde durur Yeni aday belli olmuştur veeeeeeeee yarışmacı adayımız: @eFSaNe_KaRTaL
Yarışmacı seçimi biraz uzun sürsede sonunda ışıklar bir adayımız üzerinde durur Yeni aday belli olmuştur veeeeeeeee yarışmacı adayımız: @eFSaNe_KaRTaL
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 28 Ags 2012 #55 @eFSaNe_KaRTaL seni şöyle yarışmacı koltuguna alalım kutunla beraber Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 28 Ags 2012 #57 )) amanda aman kimler gelmiş hoşgeldin kardeşcan . Şey pardon yarışmadaydık değilmi @eFSaNe_KaRTaL. Seni biraz tanıyabilirmiyiz? Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
)) amanda aman kimler gelmiş hoşgeldin kardeşcan . Şey pardon yarışmadaydık değilmi @eFSaNe_KaRTaL. Seni biraz tanıyabilirmiyiz?
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 28 Ags 2012 #58 Hoşbulduk ablam.. Kendi halinde biriyimdir Kastamonu dan katılıyorum..Başarılar diliyorum herkese
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 28 Ags 2012 #59 Bizde sana başarılar dileyerek yarışmaya başlıyalım diyorum artık . Yarışma kurallarını biliyorsun bunu tekrar anlatmaya gerek görmüyorum İşe panomuza bakarak başlıyalım . Üç 500000 ödülü olduça cazip görünüyor ne dersin @eFSaNe_KaRTaL Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Bizde sana başarılar dileyerek yarışmaya başlıyalım diyorum artık . Yarışma kurallarını biliyorsun bunu tekrar anlatmaya gerek görmüyorum İşe panomuza bakarak başlıyalım . Üç 500000 ödülü olduça cazip görünüyor ne dersin @eFSaNe_KaRTaL
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 28 Ags 2012 #60 Çok güzel Şeyler yaparım o parayla..Malum önümüzde kurban bayramı var