• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA
Kaynak ikonu

Desktop Author - eKitap Programı

İndirmek için giriş yapınız
programı yükledim ama patchi nasıl çalıştıracağımı bulamaddım:((
Programla birlikte gelen patch klasörünün içindeki dosyayı programın kurulu olduğu dizine kopyalayıp çalıştırın ve Patch butonuna tıklayın ve kapatın işlem bu kadar.

Patch dosyasını çalıştırırken program kapalı konumda olmalı.

Programı indirdim kurdum ve üzerinde öğrenmeye çalışıyorum.
Bir e-dergi çıkartmak istiyorum.
E-kitap da olsa şunu öğrenmek istiyorum.
Bu dergi veya kitabı tek parça oluşturabiliyor muyuz yoksa sitede yükleyip oradan mı yayınlamak zorundayız ?
Ben e-dergimi mail yoluyla okuyanlarıma göndermek istiyorum.
Böyle bir edergiyi tek parça halde nasıl yapaxağız.
10 sayfalık bir örnek hazırlarsanız da bende örnek üzerinden öğrensem.
Ya da hazır yapılmış bir edergi veya kitapta olur
Mail adresim
ugurozaltin et hotmail com

Exe formatında tek bir parçadan oluşan e-kitaplar oluşturup aynen söylediğiniz gibi mail yoluyla paylaşabilirsiniz. Her bilgisayarda çalışacaktır. İsterseniz web üzerinde yayınlamak için program size gerekli kodları da veriyor.

Kısaca kendinize ait tek bir dosyadan oluşan ve her bilgisayarda çalışan e-kitaplar oluşturabilir, oluşturduğunuz bu tek parçalık e-kitaba istediğiniz kadar sayfa ekleyebilirsiniz.

Örnek e-kitap çalışması sunmuştuk indirip inceleyebilirsiniz...

Örnek e-kitabı indirdim ve inceledim güzel olmuş elinize sağlık.
Programı açtığımızda 5 tane PACKAGE butonu görülüyor. Sanırım EXE tek dosya bu butonlarla hazırlanıyor.
Bu PACKAGE butonlarından üstünde yeşil kilit ve kırmızı kilit olanlarda iki seçenekte bulunuyor.
Sorum şu
Ekitabı hazırladıktan sonra biz bu PACKAGE butonlarını nasıl hangi sırayla kullanacağız ki ekitabımızı EXE tek dosyası durumuna getircez.
İşlemleri sırayla yazarsanız pek makbule geçecek.
Şimdiden teşekkürler

Programı anlatmışsınız ve EXE konusunda sadece şunlar yazılı

Package (EXE): Kitapla ilgili çalışmamızı bitirmek ve e-kitap uygulamamızı exe formatında oluşturmak için bu butona tıklıyoruz. Böylece uygulamamız hazır hale geliyor. Tabii projenizi kaydettiğiniz için daha sonra da değişiklik yapıp tekrar bu butona tıklayarak uygulamayı derleyebilirsiniz.

Bu bana kısa bir anlatım geldi ve işin içinden çıkamıyorum. 5 adet PACKAGE butonunu nasıl sırasıyla kullanıp tek EXE haline getircez ?
Sıralarsanız çok sevinirim teşekkürler

Hocam şu an kurulu değil bende program. Maus imlecini butonun üzerinde tuttuğunuzda butonla ilgili kısa bir popup açıklama çıkıyor. Exe formatında derlemek için açıklamasında "Package (EXE)" yazan butona tıklayın ve dosyanıza bir isim verip kaydedin. Böylece derlediğiniz e-kitap exe formatında olduğu için her bilgisayarda çalışır.

Geri