U ugurozaltin Üyecik 21 Arl 2010 #31 Programı çözdüm. Minik bir e-dergi yaptım. Merak edenlere gönderebilirim mail adresim ugurozaltin et hotmail.com
Programı çözdüm. Minik bir e-dergi yaptım. Merak edenlere gönderebilirim mail adresim ugurozaltin et hotmail.com
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 21 Arl 2010 #32 Olay budur işte sayın hocam. Bir yere upload edip indirebilmemizi sağlarsanız daha iyi olur, böylece daha çok kişi indirip fikir yürütebilir.
Olay budur işte sayın hocam. Bir yere upload edip indirebilmemizi sağlarsanız daha iyi olur, böylece daha çok kişi indirip fikir yürütebilir.
U ugurozaltin Üyecik 22 Arl 2010 #33 E-DERGİ VE E-KİTAP ÇIKARMAK Başlıklı makalemin konusu örnek E-DERGİYİ buradan indirin ve inceleyin
M mustafaadali Üyecik 18 Tem 2011 #37 arkadaşlar k****n yok ! nasıl açıcaz programı ? arkadaşlar programı nasıl açıcaz ? key yok ! yardımcı olursanız sevinirim. iyi de hocam içinde k****n yok açamıyoruz hocam birde key olsa işe yarayacak
arkadaşlar k****n yok ! nasıl açıcaz programı ? arkadaşlar programı nasıl açıcaz ? key yok ! yardımcı olursanız sevinirim. iyi de hocam içinde k****n yok açamıyoruz hocam birde key olsa işe yarayacak
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 18 Tem 2011 #38 Hocam indirdiğiniz dosyanın içinde pat-ch adlı klasör var açın gereken şey içerisinde. Aynı dizine kopyalayın ve çalıştırın o dosyayı.
Hocam indirdiğiniz dosyanın içinde pat-ch adlı klasör var açın gereken şey içerisinde. Aynı dizine kopyalayın ve çalıştırın o dosyayı.
E eneess Üye 12 Ags 2011 #39 İnternet sitesinde yaptığımız sunumları yükleyebilirsek yani sunum şeklinde yapabilirsek süper bir program.
İnternet sitesinde yaptığımız sunumları yükleyebilirsek yani sunum şeklinde yapabilirsek süper bir program.
G genedegel Üyecik 28 Eyl 2011 #40 programı calıstıran arkadaslar nasıl calıstırdıgınız acıklarmısınız win 7 64 bit kullanıyorum ve trojan uyarısı veriyor malesef
programı calıstıran arkadaslar nasıl calıstırdıgınız acıklarmısınız win 7 64 bit kullanıyorum ve trojan uyarısı veriyor malesef