• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA
Kaynak ikonu

Desktop Author - eKitap Programı

İndirmek için giriş yapınız
Hocam içerisindeki gerekli dosyayı antivirüs yazılımı trojan olarak görüyor. Bir süre deaktif edin. Bu tür tüm yazılımlar antivirüs yazılımlarınca o şekilde algılanıyor ama değil. Güvenle kullanabilirsiniz ben kullanıyorum.

Teşekkür ederim. Programda sorun yok. Kırıcı dosya verilmiş. Yukarıda YORUMSUZ arkadaşın dediği gibi birazcık kafayı çalıştırırsanız halledersiniz.

selamun aleyküm. ben bu DeskTop Author kitap yapma programında bir konuyu öğrenmek istiyorum. herhangi bir kitabı oluşturup exe. haline getirdikten sonra yazıları nasıl kopi yapacağız yani kitaptan yazıları kes yapıştır mesela word belgesine bunu öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

bu soruma Allah rızası için cevap verecek yokmu acaba acil cevap bekliyorum.
selamun aleyküm. ben bu DeskTop Author kitap yapma programında bir konuyu öğrenmek istiyorum. herhangi bir kitabı oluşturup exe. haline getirdikten sonra yazıları nasıl kopi yapacağız yani kitaptan yazıları kes yapıştır mesela word belgesine bunu öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

Aleyküm selam,
Konu hakkında bilgisi olan bir arkadaşımız varsa cevaplayacaktır. Ben yardımcı olamadım kusura bakmayın.

Geri