_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 14 Hzr 2014 #1,163 Bir bahar akşamı rastladım size Sevinçli bir telaş içindeydiniz (Oyun 4. sayfalara düşmüş bunu da mı görecektim )
Bir bahar akşamı rastladım size Sevinçli bir telaş içindeydiniz (Oyun 4. sayfalara düşmüş bunu da mı görecektim )
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 14 Hzr 2014 #1,164 Baharda kuşlar gibi geldin kondun dalıma. Susamıştım sevgiye; çiçekler sundum sana. Seversin diye seversin diye
Baharda kuşlar gibi geldin kondun dalıma. Susamıştım sevgiye; çiçekler sundum sana. Seversin diye seversin diye
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 14 Hzr 2014 #1,165 Seviyorum kahretsin Seviyorum elimde değil Çok seviyorum ah neden Yaşadığım en deli aşksın sen
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 14 Hzr 2014 #1,166 Şarkılar susuyorken Şarkılar yazdıran sen Eve senle dönüyorsam Evden senle çıkıyorsam Aklımı alamıyorsam aşksın Eve senle dönüyorsam Evden senle çıkıyorsam Yine de doyamıyorsam Aşksın
Şarkılar susuyorken Şarkılar yazdıran sen Eve senle dönüyorsam Evden senle çıkıyorsam Aklımı alamıyorsam aşksın Eve senle dönüyorsam Evden senle çıkıyorsam Yine de doyamıyorsam Aşksın
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 14 Hzr 2014 #1,167 Seviyor musun ! Seviyorum Bir daha söyle Seviyorum Bende seni sevgilim
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 15 Hzr 2014 #1,170 _nehir_ dediki: Sen nerden çıktın Genişletmek için tıklayın... şarkı sözümü bu Dağlar duvar olsa önüme.Yollar kördüğüm düğümlense Dönmem gözümü dağlasalar.İpe götürseler Sen bir kuş uçur yeter..
_nehir_ dediki: Sen nerden çıktın Genişletmek için tıklayın... şarkı sözümü bu Dağlar duvar olsa önüme.Yollar kördüğüm düğümlense Dönmem gözümü dağlasalar.İpe götürseler Sen bir kuş uçur yeter..