_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 15 Hzr 2014 #1,171 RUZG4R dediki: şarkı sözümü bu Dağlar duvar olsa önüme.Yollar kördüğüm düğümlense Dönmem gözümü dağlasalar.İpe götürseler Sen bir kuş uçur yeter.. Genişletmek için tıklayın... yalının ben bilmem şarkısından sevda kuşun kanadında
RUZG4R dediki: şarkı sözümü bu Dağlar duvar olsa önüme.Yollar kördüğüm düğümlense Dönmem gözümü dağlasalar.İpe götürseler Sen bir kuş uçur yeter.. Genişletmek için tıklayın... yalının ben bilmem şarkısından sevda kuşun kanadında
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 15 Hzr 2014 #1,172 Bak işte bir minik serçe Benim gibi neşe içinde Anlaştık biz hiç konuşmadan Minik serçeyle göz göze geliverince
Bak işte bir minik serçe Benim gibi neşe içinde Anlaştık biz hiç konuşmadan Minik serçeyle göz göze geliverince
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 15 Hzr 2014 #1,173 Yanlış yerde geziyor bu kuş Bu yüzden yalnız uçuyor bu kuş
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 15 Hzr 2014 #1,174 Güzeller içinde teksin Gönül hep sevdanı çeksin Biliyorum en sonunda Beni sen öldüreceksin
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 15 Hzr 2014 #1,175 Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm, Ben senin için yaşamayı göze almışım.
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 15 Hzr 2014 #1,176 _nehir_ dediki: Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm, Ben senin için yaşamayı göze almışım. Genişletmek için tıklayın... gitttt gözümm görmesinnn seni çıkart o bıyıkları sen beni öldürcenmi çıldırtcanmı canım
_nehir_ dediki: Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm, Ben senin için yaşamayı göze almışım. Genişletmek için tıklayın... gitttt gözümm görmesinnn seni çıkart o bıyıkları sen beni öldürcenmi çıldırtcanmı canım
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 15 Hzr 2014 #1,177 RUZG4R dediki: gitttt gözümm görmesinnn seni çıkart o bıyıkları sen beni öldürcenmi çıldırtcanmı canım Genişletmek için tıklayın... şarkıya çok kaptırdım Beni böyle sev seveceksen
RUZG4R dediki: gitttt gözümm görmesinnn seni çıkart o bıyıkları sen beni öldürcenmi çıldırtcanmı canım Genişletmek için tıklayın... şarkıya çok kaptırdım Beni böyle sev seveceksen
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 15 Hzr 2014 #1,178 Por los rallos de mi amor ardiente Que cegaron mis ojos y me hicieron tu sombra
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 15 Hzr 2014 #1,179 c'était sans doute un jour de chance ils avaient le ciel à portée de main un cadeau de la providence alors, pourquoi penser aux lendemains
c'était sans doute un jour de chance ils avaient le ciel à portée de main un cadeau de la providence alors, pourquoi penser aux lendemains
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 15 Hzr 2014 #1,180 Ce n'est pas votre argent qui fera mon bonheur Moi je veux crever la main sur le cœur Allons ensemble, découvrir ma liberté Oubliez donc tous vos clichés Bienvenue dans ma réalité
Ce n'est pas votre argent qui fera mon bonheur Moi je veux crever la main sur le cœur Allons ensemble, découvrir ma liberté Oubliez donc tous vos clichés Bienvenue dans ma réalité