_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 15 Hzr 2014 #1,181 Je remue le ciel, le jour, la nuit Je danse avec le vent, la pluie Un peu d'amour, un brin de miel Et je danse, danse, danse, danse, danse, danse
Je remue le ciel, le jour, la nuit Je danse avec le vent, la pluie Un peu d'amour, un brin de miel Et je danse, danse, danse, danse, danse, danse
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 17 Hzr 2014 #1,183 Hadi kalk gidelim hemen şu anda, Kapa telefonunu bulamasın arayan da, Açarız radyoyu yol nereye biz oraya...
Hadi kalk gidelim hemen şu anda, Kapa telefonunu bulamasın arayan da, Açarız radyoyu yol nereye biz oraya...
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 18 Hzr 2014 #1,184 Bu yaz tatile çıkmalıyım işi gücü bırakmalıyım Dünyaya bir kere geldik uzaklaşmalıyım
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 18 Hzr 2014 #1,185 Bir kaç gün tatile çıkmalıyım Aklıma gelirsen sana yazarım
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 18 Hzr 2014 #1,188 Dön dayanamıyorum artık Dön bu ne çok yalnızlık Çık gel ne olursun apansız..
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 19 Hzr 2014 #1,189 Unut beni, unuttuğum gibi seni Unut ki beni yanındakini aldatma