RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 19 Ags 2013 #331 yaralı Bülbül’üm ses vermez niçin Yüreği yanığım o Kerem nerde Bir şey uyduramadım
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 19 Ags 2013 #335 Elbisem gündelik pabucum delik Haberin olsa da sobayı yaksan Yağmur iliğime geçti üstelik
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 19 Ags 2013 #336 RUZG4R dediki: Elbisem gündelik pabucum delik Haberin olsa da sobayı yaksan Yağmur iliğime geçti üstelik Genişletmek için tıklayın... Güzel şiirdir ) Hoş geldin çalmadan gir içeri Sen geldin tanıdım gözlerini
RUZG4R dediki: Elbisem gündelik pabucum delik Haberin olsa da sobayı yaksan Yağmur iliğime geçti üstelik Genişletmek için tıklayın... Güzel şiirdir ) Hoş geldin çalmadan gir içeri Sen geldin tanıdım gözlerini
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 19 Ags 2013 #337 Başka kokular başka tatlar aramaktansa Hep aynı öyküyü yeniden anlatmaktansa Yaşadığımızın adı nedir diye sormaktansa Sana geldim ..
Başka kokular başka tatlar aramaktansa Hep aynı öyküyü yeniden anlatmaktansa Yaşadığımızın adı nedir diye sormaktansa Sana geldim ..
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 19 Ags 2013 #339 _nehir_ dediki: Uyu demeye geldim Genişletmek için tıklayın... ne iyi ettin geldin zamanlaman harikaydı
_nehir_ dediki: Uyu demeye geldim Genişletmek için tıklayın... ne iyi ettin geldin zamanlaman harikaydı