_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 19 Ags 2013 #341 Buradayım hala 21 yaşındayım Yaş günüm selam verir geçer Bağırdım sessizleştim gerçektim gevelendim Ama ben hala büyümedim Kalabalıktım tenhalaştım asiydim biraz uzlaştım Ama ben hala büyümedim..
Buradayım hala 21 yaşındayım Yaş günüm selam verir geçer Bağırdım sessizleştim gerçektim gevelendim Ama ben hala büyümedim Kalabalıktım tenhalaştım asiydim biraz uzlaştım Ama ben hala büyümedim..
'katniss' Üstat 19 Ags 2013 #342 küçücüğüm herşeyim ne olur çok uzaklara gitme gidersen öleceğim karanlığa gömüleceğim
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 19 Ags 2013 #343 Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden sonsuz endişem Savunmam bu yüzden Bu yüzden bir küçük iz bırakmak için didinmem
Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden sonsuz endişem Savunmam bu yüzden Bu yüzden bir küçük iz bırakmak için didinmem
'katniss' Üstat 19 Ags 2013 #344 yumm usulca gözlerini uzat üşümüş ellirini sakla o masum yüreğini zaman gibi sessiz uyu bu dünya dipsiz bir kuyu
yumm usulca gözlerini uzat üşümüş ellirini sakla o masum yüreğini zaman gibi sessiz uyu bu dünya dipsiz bir kuyu
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 19 Ags 2013 #345 saat bir, uykum yok gel bir bardak su içelim bulanıklık suyla aksın gitsin paniğe lüzum yok herşey kontrol altında
saat bir, uykum yok gel bir bardak su içelim bulanıklık suyla aksın gitsin paniğe lüzum yok herşey kontrol altında
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 19 Ags 2013 #347 deliyim gözü kara deliyim yakarımm romayı da yakarım
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 19 Ags 2013 #349 Senin gülen yüzüne kurban bu serseri kalbim Ama karar ver tutamıyorum zamanı
'katniss' Üstat 19 Ags 2013 #350 sen benim en kıymetlimsin en güzel vazgeçilmezimsin sen benim hakikatliksin en derin en içimdesin