_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 19 Ags 2013 #351 Bir tanem beni sor beni bul Bir tanem gönül sana köle kul ))
'katniss' Üstat 19 Ags 2013 #352 biliyoruum sen bir meleksin bana yardım için gönderildin biliyorum sen bir meleksin zor günlerimde çıka geldin yüzümü güldürdün başımı döndürdün acımı dindirdin
biliyoruum sen bir meleksin bana yardım için gönderildin biliyorum sen bir meleksin zor günlerimde çıka geldin yüzümü güldürdün başımı döndürdün acımı dindirdin
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 19 Ags 2013 #353 Sen bir meleksin, meleksin Her şeyden güzelsin )
'katniss' Üstat 19 Ags 2013 #356 son nefesimde elimi sen tutacaksın son sözlerimi bir sen duyacaksın meleklerin sözü var
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 19 Ags 2013 #357 söz ver , durma öyle bana söz ver, bakışına kanmam artık , söz ver çok zor soru değil bu , hadi çöz ver, birlikte ölecek miyiz ?
söz ver , durma öyle bana söz ver, bakışına kanmam artık , söz ver çok zor soru değil bu , hadi çöz ver, birlikte ölecek miyiz ?
'katniss' Üstat 19 Ags 2013 #358 bir tanrım var bir gitarım şu dünyada yapyalnızım yarınımdan umutsuzum razıysan gel benimle
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 19 Ags 2013 #359 Ela gözlüm benle gitmek dilersen Eylen güzel eylen bile gidelim Yel vursun erisin dağların karı Koyun kuzu melesin de gidelim
Ela gözlüm benle gitmek dilersen Eylen güzel eylen bile gidelim Yel vursun erisin dağların karı Koyun kuzu melesin de gidelim
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 19 Ags 2013 #360 Hiç almadan hep vermelerden al beni götür götür buralardan ..