YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 30 Ags 2013 #501 Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu Bu derde düşmeden önce. (Orhan Veli'nin meşhur şiirinin Alpay yorumu)
Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu Bu derde düşmeden önce. (Orhan Veli'nin meşhur şiirinin Alpay yorumu)
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 30 Ags 2013 #502 Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım......
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 30 Ags 2013 #503 Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım......
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 30 Ags 2013 #505 Yokluğunda, yokluğunda, yokluğunda...
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 30 Ags 2013 #506 Her ayrıntım sayıklıyor Sükunetim deliliğimden Aşk yok olmak diyor biri Yar ben yokum yok zaten
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 30 Ags 2013 #507 Ne kadınlar sevdim zaten yoktular Yağmur giyerlerdi sonbaharla bir Azıcık okşasam sanki çocuktular
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 30 Ags 2013 #508 Ne kadınlar sevdim zaten yoktular Yağmur giyerlerdi sonbaharla bir Azıcık okşasam sanki çocuktular
L LâL ღ GALATASARAY ღ 30 Ags 2013 #509 Hiç Sevmedin Ki Ben Sevdim Delicesine Karşılık Vermedin Ki Ne Yaptım Sevilmeyecek
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 30 Ags 2013 #510 Erkekler ah erkekler Aşk trafiğindeler Bir gün bir yerde patlarsa teker Size kadınlar güler