YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 30 Ags 2013 #511 Ah şu kadınların adı yüzde doksanı hep cadı Evde orda şurda burda ne olursa onlar haklı Ah şu kadınların adı yüzde doksanı hep cadı Evde orda şurda burda ne olursa onlar haklı.
Ah şu kadınların adı yüzde doksanı hep cadı Evde orda şurda burda ne olursa onlar haklı Ah şu kadınların adı yüzde doksanı hep cadı Evde orda şurda burda ne olursa onlar haklı.
L LâL ღ GALATASARAY ღ 30 Ags 2013 #512 Gözleri Dışarda Durmaz Gezerler Çapkınlık Yapar Bizi Üzerler Hep Yalan Söylerler Hiç Sır Vermezler Erkekler Erkekler Ah Şu Erkekler
Gözleri Dışarda Durmaz Gezerler Çapkınlık Yapar Bizi Üzerler Hep Yalan Söylerler Hiç Sır Vermezler Erkekler Erkekler Ah Şu Erkekler
Sümeyye Yldrm Üye 30 Ags 2013 #513 Bizim gibisi asla yok, senin ve benim gibisi asla yok. Beraber fırtınaya doğru Bizim gibisi yok, senin ve benim gibisi yok Birlikte…
Bizim gibisi asla yok, senin ve benim gibisi asla yok. Beraber fırtınaya doğru Bizim gibisi yok, senin ve benim gibisi yok Birlikte…
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 31 Ags 2013 #515 Yalan ne diyorsam ne duyduysam hep yalan Yalan kim ne dediyse ne duyduysan yalan.....
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 31 Ags 2013 #519 sus konuşma (yın) sözler kimin umurunda karışıcam bozucam oyunu yaaaaaaaa Şarkı sözlerine ek yaparım fena şekilde
sus konuşma (yın) sözler kimin umurunda karışıcam bozucam oyunu yaaaaaaaa Şarkı sözlerine ek yaparım fena şekilde
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 31 Ags 2013 #520 Haha Ben bu oyunu bozarımm Kitabına uydur gel, uysa da, uymasa da