RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 31 Ags 2013 #531 _nehir_ dediki: Oyalama artık Genişletmek için tıklayın... Çok yaratıcı bir şarkı sözü ile konuşma oldu bu Gel dedim, gel dedim gelmedin
_nehir_ dediki: Oyalama artık Genişletmek için tıklayın... Çok yaratıcı bir şarkı sözü ile konuşma oldu bu Gel dedim, gel dedim gelmedin
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 31 Ags 2013 #532 RUZG4R dediki: Çok yaratıcı bir şarkı sözü ile konuşma oldu bu Gel dedim, gel dedim gelmedin Genişletmek için tıklayın... Napayım bişey uyduramadım Radyomuzdan gelsin bari Ben de özledim ben de Resmin var şu an elimde Sana koşmak isterim Derman yok dizlerimde
RUZG4R dediki: Çok yaratıcı bir şarkı sözü ile konuşma oldu bu Gel dedim, gel dedim gelmedin Genişletmek için tıklayın... Napayım bişey uyduramadım Radyomuzdan gelsin bari Ben de özledim ben de Resmin var şu an elimde Sana koşmak isterim Derman yok dizlerimde
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 31 Ags 2013 #533 Gerçekten inanıp sevseydin beni Böyle sabahları bekler miydim hiç Çoktan yanımda olurdun çoktan Gece üç beş nöbetlerine dikmezdin beni
Gerçekten inanıp sevseydin beni Böyle sabahları bekler miydim hiç Çoktan yanımda olurdun çoktan Gece üç beş nöbetlerine dikmezdin beni
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 31 Ags 2013 #534 Küçüğüm Daha çok Küçüğüm Bu yüzden Bütün Hatalarım.. Gururum Bu yüzden Bu yüzden Kendimi Özel Önemli Zannetmem...
Küçüğüm Daha çok Küçüğüm Bu yüzden Bütün Hatalarım.. Gururum Bu yüzden Bu yüzden Kendimi Özel Önemli Zannetmem...
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 31 Ags 2013 #535 Bu kızı yeniden büyütmeliyim Kor ateşlerde yürütmeliyim Değirmenlerde öğütmeliyim Farkındayım farkındayım..
Bu kızı yeniden büyütmeliyim Kor ateşlerde yürütmeliyim Değirmenlerde öğütmeliyim Farkındayım farkındayım..
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 31 Ags 2013 #536 Seviyorum seni farkında mısın Bana uzaklarda mı yakında mısın
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 31 Ags 2013 #537 Eğer içtense bırak gelsin Diğer hepsini yolla gitsin Düşünme, durma
Sümeyye Yldrm Üye 31 Ags 2013 #538 Ve kırıldığımı görmekten hoşlanıyor musun Ve neden hala umursuyorum
Sümeyye Yldrm Üye 31 Ags 2013 #539 Ve kırıldığımı görmekten hoşlanıyor musun Ve neden hala umursuyorum
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 2 Eyl 2013 #540 Ordu'nun Dereleri Derin Derin Çağlıyor Kalk Gidelim Sevdiğim Annem Evde Ağlıyor Sürmelim Aman