RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 3 Eyl 2013 #555 Bu dert de biter alırda gider Bazen derinlerden yüzer de geçer
eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye 4 Eyl 2013 #556 Tutamaz çekip gideni gelse alayı Üzülür gibi yapma hiç bırak numarayı .
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 4 Eyl 2013 #557 Sanma sen gidince ben hep ağladım Ne yas tuttum ne de kara bağladım Bir gerçeği geç de olsa anladım Kaderimdir dedim üzülmedim ki Üzülmedim ki üzülmedim ki (Azer Bülbül'den inciler )
Sanma sen gidince ben hep ağladım Ne yas tuttum ne de kara bağladım Bir gerçeği geç de olsa anladım Kaderimdir dedim üzülmedim ki Üzülmedim ki üzülmedim ki (Azer Bülbül'den inciler )
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 4 Eyl 2013 #558 Doldurdum Martinimi de El dolusu sacmalan Kurtulamazsın benden de Köye gelin kacmalan ..
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 4 Eyl 2013 #559 Ah evlenmem evlenmem Vallahi evlenmem Bu genç yaşta kendimi İnan heder edemem
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 4 Eyl 2013 #560 _nehir_ dediki: Ah evlenmem evlenmem Vallahi evlenmem Bu genç yaşta kendimi İnan heder edemem Genişletmek için tıklayın... Hahaha Bu şarkıyı yazmazsam çatlarım Anam ben o kızı kaçıracağım anam ben o kızı kaçıracağım…
_nehir_ dediki: Ah evlenmem evlenmem Vallahi evlenmem Bu genç yaşta kendimi İnan heder edemem Genişletmek için tıklayın... Hahaha Bu şarkıyı yazmazsam çatlarım Anam ben o kızı kaçıracağım anam ben o kızı kaçıracağım…