_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 4 Eyl 2013 #561 RUZG4R dediki: Hahaha Bu şarkıyı yazmazsam çatlarım Anam ben o kızı kaçıracağım anam ben o kızı kaçıracağım… Genişletmek için tıklayın... Nerden buluyorsun bu şarkıları sen ya Ben kimselere yar olmam
RUZG4R dediki: Hahaha Bu şarkıyı yazmazsam çatlarım Anam ben o kızı kaçıracağım anam ben o kızı kaçıracağım… Genişletmek için tıklayın... Nerden buluyorsun bu şarkıları sen ya Ben kimselere yar olmam
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 4 Eyl 2013 #562 _nehir_ dediki: Nerden buluyorsun bu şarkıları sen ya Ben kimselere yar olmam Genişletmek için tıklayın... Olacak ah olacak O yar benim olacak O yar benim olmazsa Halim harap olacak..
_nehir_ dediki: Nerden buluyorsun bu şarkıları sen ya Ben kimselere yar olmam Genişletmek için tıklayın... Olacak ah olacak O yar benim olacak O yar benim olmazsa Halim harap olacak..
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 5 Eyl 2013 #566 Umut, şimdi hiç görmeyen birine Gökkuşağını anlatmak kadar zor ve imkansız..
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 8 Eyl 2013 #568 boş yere umutlanma.. çünkü güven olmaz.. sonsuza dek beslenir yalana doymaz.. oydu senin tek hayalin.. yok şimdi mecalin.. oydu senin tek hayalin.. aaaaahhh..
boş yere umutlanma.. çünkü güven olmaz.. sonsuza dek beslenir yalana doymaz.. oydu senin tek hayalin.. yok şimdi mecalin.. oydu senin tek hayalin.. aaaaahhh..
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 8 Eyl 2013 #569 Belki hiç anlatmadım diyeceklerim yarım kaldı Yok inanma bir şey yoktu söyleyeceklerim yalandı Zaten yalandı..
Belki hiç anlatmadım diyeceklerim yarım kaldı Yok inanma bir şey yoktu söyleyeceklerim yalandı Zaten yalandı..
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 8 Eyl 2013 #570 sus konuma sözler kimin umrunda.. son bir öpücük yeter açık yaralarıma..