_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 8 Eyl 2013 #571 Bu sana veda ederken son bakış, son gülücük, Bu sana kalbimden kopan son öpücük
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 8 Eyl 2013 #574 RUZG4R dediki: gidiyorum ama etmiyorum eyvallah Genişletmek için tıklayın... tak şu sepeti koluna herkes kendi yoluna,arama sorma boşuna,gitmiyor hoşuma lalala lalaa abi güzel oldu kabul et
RUZG4R dediki: gidiyorum ama etmiyorum eyvallah Genişletmek için tıklayın... tak şu sepeti koluna herkes kendi yoluna,arama sorma boşuna,gitmiyor hoşuma lalala lalaa abi güzel oldu kabul et
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 8 Eyl 2013 #575 Ne Sen Akıllısın Benden Ne Ben Senden Daha Deli Sussak Konuşmasak Dahamı iyi Hıı, Hadi Ordan,Hadi ..
Jandi_46 yağmur misalii 9 Eyl 2013 #576 Hadi bakalım kolay gelsin bir açayip son yarış banane aman ben anlamam pek hesaplı inçe iş ,
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 9 Eyl 2013 #577 Seni seviyorum, sevme diyorsun Sevda çekmek kolaysa başına gelsin
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 9 Eyl 2013 #578 Bıraksam her şeyi Dönsem bir türlü Vazgeçsem hayattan Ölsem bir türlü
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 11 Eyl 2013 #579 Dün de beraber gitti cancağızım.. Şimdi yeni şeyler söylemek lazım..