YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 31 Ags 2013 #521 önce beğen yazdıklarımı alla alla yaaaaaaaaa Alnımda yazanlar mı? Aklımda kalanlar mı? Oyunbozan mı haklı Biri söylese
önce beğen yazdıklarımı alla alla yaaaaaaaaa Alnımda yazanlar mı? Aklımda kalanlar mı? Oyunbozan mı haklı Biri söylese
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 31 Ags 2013 #522 Kimmiş oyunbozan çok pis oynarım Bir duvara yummuş sayıyorum saklansın bütün kötülükler Arayıp bulmazsam belki de artık beni üzemezler Gözlerimi kapadığımda hayaller kuruyorum Saklambaç oynuyorum çünkü yumduğum dünya Yaşadığımdan daha güzel
Kimmiş oyunbozan çok pis oynarım Bir duvara yummuş sayıyorum saklansın bütün kötülükler Arayıp bulmazsam belki de artık beni üzemezler Gözlerimi kapadığımda hayaller kuruyorum Saklambaç oynuyorum çünkü yumduğum dünya Yaşadığımdan daha güzel
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 31 Ags 2013 #523 Cee e çık ortaya birden Cee e kaybol hadi yeniden Nerelere saklandın sen
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 31 Ags 2013 #524 İlk defa duydum nasıl bi şarkıymış o öyle Ara ara belki de bulursun
L LâL ღ GALATASARAY ღ 31 Ags 2013 #525 Sevemedim karagözlüm Seni doyunca Hep kıskandım seni elden Yıllar boyunca
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 31 Ags 2013 #528 Aramazsan arama yar aramazsan arama Zaten merhem olmazsın sen benim gönül yarama
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 31 Ags 2013 #529 Ara beni ara yar ara sıra yar ara sıra arasan beni biraz oyalar