nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 24 Ock 2016 #41 bivatandaş dediki: getir görek Genişletmek için tıklayın... Teyzemlere yolum düşsün unutmazsam olur bizde tartı yok zaten senede ancak birkaç defa tartilirim ben
bivatandaş dediki: getir görek Genişletmek için tıklayın... Teyzemlere yolum düşsün unutmazsam olur bizde tartı yok zaten senede ancak birkaç defa tartilirim ben
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 24 Ock 2016 #42 nazenin dediki: Teyzemlere yolum düşsün unutmazsam olur bizde tartı yok zaten senede ancak birkaç defa tartilirim ben Genişletmek için tıklayın... tartılırken videoyamı çekcen kendini
nazenin dediki: Teyzemlere yolum düşsün unutmazsam olur bizde tartı yok zaten senede ancak birkaç defa tartilirim ben Genişletmek için tıklayın... tartılırken videoyamı çekcen kendini
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 24 Ock 2016 #43 bivatandaş dediki: tartılırken videoyamı çekcen kendini Genişletmek için tıklayın... Tartının fotosunu çekicem Sorulara geçelim
bivatandaş dediki: tartılırken videoyamı çekcen kendini Genişletmek için tıklayın... Tartının fotosunu çekicem Sorulara geçelim
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 24 Ock 2016 #44 nazenin dediki: Tartının fotosunu çekicem Sorulara geçelim Genişletmek için tıklayın... olduuuuuu kardeşini tarttır fotosunu çek bizde yeriz
nazenin dediki: Tartının fotosunu çekicem Sorulara geçelim Genişletmek için tıklayın... olduuuuuu kardeşini tarttır fotosunu çek bizde yeriz
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 24 Ock 2016 #45 bivatandaş dediki: olduuuuuu kardeşini tarttır fotosunu çek bizde yeriz Genişletmek için tıklayın... @Papatya a şahit olur bana
bivatandaş dediki: olduuuuuu kardeşini tarttır fotosunu çek bizde yeriz Genişletmek için tıklayın... @Papatya a şahit olur bana
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 24 Ock 2016 #46 evet ciddi sorulara geçiyorum ezberinde olan bir ayet bir hadis ?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 24 Ock 2016 #47 Kullarım sana beni sorarlarsa bilsinler ki ben onlara yakinim Mümin kendisi için sevdiğini kardeşi içinde arzular
Kullarım sana beni sorarlarsa bilsinler ki ben onlara yakinim Mümin kendisi için sevdiğini kardeşi içinde arzular
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 24 Ock 2016 #49 bivatandaş dediki: dua ederken nasıl dua ediyosun. Genişletmek için tıklayın... Duamı mı yazayim buraya
bivatandaş dediki: dua ederken nasıl dua ediyosun. Genişletmek için tıklayın... Duamı mı yazayim buraya
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 24 Ock 2016 #50 nazenin dediki: Duamı mı yazayim buraya Genişletmek için tıklayın... dua derken namazdan sonra yapılan duayı kastediyom kime kimlere dua ediyosun kimin için ne istiyosun Allahtan
nazenin dediki: Duamı mı yazayim buraya Genişletmek için tıklayın... dua derken namazdan sonra yapılan duayı kastediyom kime kimlere dua ediyosun kimin için ne istiyosun Allahtan