CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 20 Ksm 2021 #1 Kamyon arkası sözlerin 10. ve de sonuncusuyla beraberiz Bilinen bir sözü soruyoruz... □□□□□□□ □□□□□ □□□□ □□□□□□□□ □□□□□ □□□□ Başarılar
Kamyon arkası sözlerin 10. ve de sonuncusuyla beraberiz Bilinen bir sözü soruyoruz... □□□□□□□ □□□□□ □□□□ □□□□□□□□ □□□□□ □□□□ Başarılar
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 20 Ksm 2021 #2 T harfi varsa alayım Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 20 Ksm 2021 #3 1 tane □□□□□□□ □□□t□ □□□□ □□□□□□□□ □□□□□ □□□□ Upvote 0 Downvote
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 20 Ksm 2021 #5 L Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 21 Ksm 2021 #9 yesim434 dediki: S lütfen Genişletmek için tıklayın... Maalesef Polyanna dediki: L Genişletmek için tıklayın... 1 tane □□□□□□□ □□□t□ □□□□ □□□□□□□□ □□□l□ □□□□ yesim434 dediki: N lütfen Genişletmek için tıklayın... 4 tane □□□□□□n □□□t□ □□□□ □□□□□n□n □□nl□ □□□□ violeta dediki: b harfi diyorum ben de Genişletmek için tıklayın... 1 tane □□□□□□n b□□t□ □□□□ □□□□□n□n □□nl□ □□□□ Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: S lütfen Genişletmek için tıklayın... Maalesef Polyanna dediki: L Genişletmek için tıklayın... 1 tane □□□□□□□ □□□t□ □□□□ □□□□□□□□ □□□l□ □□□□ yesim434 dediki: N lütfen Genişletmek için tıklayın... 4 tane □□□□□□n □□□t□ □□□□ □□□□□n□n □□nl□ □□□□ violeta dediki: b harfi diyorum ben de Genişletmek için tıklayın... 1 tane □□□□□□n b□□t□ □□□□ □□□□□n□n □□nl□ □□□□