CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 20 Ksm 2021 #1 Kamyon arkası sözlerin 10. ve de sonuncusuyla beraberiz Bilinen bir sözü soruyoruz... □□□□□□□ □□□□□ □□□□ □□□□□□□□ □□□□□ □□□□ Başarılar
Kamyon arkası sözlerin 10. ve de sonuncusuyla beraberiz Bilinen bir sözü soruyoruz... □□□□□□□ □□□□□ □□□□ □□□□□□□□ □□□□□ □□□□ Başarılar
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 21 Ksm 2021 #41 Artık sonra geldik çünkü çözüm konusunda belirli yöntemler geliştirildiğini farkındayım Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 21 Ksm 2021 #42 CANISIKILANADAM dediki: Artık sonra geldik çünkü çözüm konusunda belirli yöntemler geliştirildiğini farkındayım Genişletmek için tıklayın... Hayir hayir hic bir yontemim yok ama bu kamyon arkasi yada münübüs arkasi sözleri ben bekar iken hastaligimdi )) koca bir hatira defterine yaziyordum hatta enistem ile papaz olmustuk bu yüzden )) seninde bu konuyu secmen buyuk bir sans oldu bana Upvote 1 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: Artık sonra geldik çünkü çözüm konusunda belirli yöntemler geliştirildiğini farkındayım Genişletmek için tıklayın... Hayir hayir hic bir yontemim yok ama bu kamyon arkasi yada münübüs arkasi sözleri ben bekar iken hastaligimdi )) koca bir hatira defterine yaziyordum hatta enistem ile papaz olmustuk bu yüzden )) seninde bu konuyu secmen buyuk bir sans oldu bana