CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 19 Ksm 2021 #1 10 soruluk kamyon arkası yazıların sonuna yaklaştık. Bakalım bu sözü bilebilecek misiniz. □□□□□ □□□□□□□ □□□ □□□□ □□□□□□□□□□□□ □□□□□□□ □□□□□□□□ Başarılar
10 soruluk kamyon arkası yazıların sonuna yaklaştık. Bakalım bu sözü bilebilecek misiniz. □□□□□ □□□□□□□ □□□ □□□□ □□□□□□□□□□□□ □□□□□□□ □□□□□□□□ Başarılar
M Misafir847 Ziyaretçi 20 Ksm 2021 #61 CANISIKILANADAM dediki: 10 luk seri yapıp bırakıyorum, yeni önerilere açığım hatta sorulara da Genişletmek için tıklayın... Bitti mi yani kamyon arkası Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: 10 luk seri yapıp bırakıyorum, yeni önerilere açığım hatta sorulara da Genişletmek için tıklayın... Bitti mi yani kamyon arkası
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 20 Ksm 2021 #62 Son bir soru daha olacak böylece 10 soruluk seri bitmiş olacak Upvote 0 Downvote
M Misafir847 Ziyaretçi 20 Ksm 2021 #63 CANISIKILANADAM dediki: Son bir soru daha olacak böylece 10 soruluk seri bitmiş olacak Genişletmek için tıklayın... Anladım son soruda torpil geç bari bana Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: Son bir soru daha olacak böylece 10 soruluk seri bitmiş olacak Genişletmek için tıklayın... Anladım son soruda torpil geç bari bana
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 20 Ksm 2021 #64 Aslında kamyon arkası fikri senin olduğuna göre bunu halledebiliriz dermişim Upvote 0 Downvote
M Misafir847 Ziyaretçi 20 Ksm 2021 #65 CANISIKILANADAM dediki: Aslında kamyon arkası fikri senin olduğuna göre bunu halledebiliriz dermişim Genişletmek için tıklayın... Dedin bile geçmiş olsun Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: Aslında kamyon arkası fikri senin olduğuna göre bunu halledebiliriz dermişim Genişletmek için tıklayın... Dedin bile geçmiş olsun
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 20 Ksm 2021 #66 Bir durum değerlendirmesi yapayım ben Upvote 0 Downvote