CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 8 Ksm 2021 #1 Serinin beşincisiyle beraberiz. Bu kez biraz daha uzun bir kamyon arkası yazısı soruyoruz □□□□□□ □□□□ □□□□□□□ □□□□□□□ □□□ □□□□□ □□□□□□□□□□□ Başarılar...
Serinin beşincisiyle beraberiz. Bu kez biraz daha uzun bir kamyon arkası yazısı soruyoruz □□□□□□ □□□□ □□□□□□□ □□□□□□□ □□□ □□□□□ □□□□□□□□□□□ Başarılar...
Çözüm KaderKatibi 12 Ksm 2021 Azrail bile ayağıma gelecekse sen neyin tribindesin Kelimeler uyuştu harflerle doğrumu yazdığım
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 12 Ksm 2021 #13 forumda dolasacagina verdigimiz anahtar harfler varmi ona bak K harfi alayim Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 12 Ksm 2021 #14 Arkadaşlar itiraf ediyorum ben bu soru cevaplandi sanıyordum. Akşam yazılanları gördüm ama bu kez de sözün ne olduğunu unutmuştum. Şimdi her şey çözüldü yesim434 dediki: K lütfen Genişletmek için tıklayın... 1 tane □□□□□□ □□□□ □□□□□m□ □□□□□□k s□□ □□□□□ t□□□□□□□s□□ GüLüCüKツ dediki: D harfi var mı? Genişletmek için tıklayın... Maalesef yesim434 dediki: N lütfen Genişletmek için tıklayın... 5 tane □□□□□□ □□□□ □□□□□m□ □□□□□□k s□n n□□□n t□□□□n□□s□n yesim434 dediki: Birtanede k alayim buraya Genişletmek için tıklayın... K istenmişti GüLüCüKツ dediki: Ç var mı? Genişletmek için tıklayın... Maalesef KaderKatibi dediki: L harfi varmı ? Genişletmek için tıklayın... 3 tane □□□□□l □□l□ □□□□□m□ □□l□□□k s□n n□□□n t□□□□n□□s□n yesim434 dediki: g. Lütfen Genişletmek için tıklayın... 1 tane □□□□□l □□l□ □□□□□m□ g□l□□□k s□n n□□□n t□□□□n□□s□n yesim434 dediki: B lütfen Genişletmek için tıklayın... 1 tane □□□□□l b□l□ □□□□□m□ g□l□□□k s□n n□□□n t□□□□n□□s□n yilmaz27 dediki: forumda dolasacagina verdigimiz anahtar harfler varmi ona bak K harfi alayim Genişletmek için tıklayın... İstenmişti Upvote 0 Downvote
Arkadaşlar itiraf ediyorum ben bu soru cevaplandi sanıyordum. Akşam yazılanları gördüm ama bu kez de sözün ne olduğunu unutmuştum. Şimdi her şey çözüldü yesim434 dediki: K lütfen Genişletmek için tıklayın... 1 tane □□□□□□ □□□□ □□□□□m□ □□□□□□k s□□ □□□□□ t□□□□□□□s□□ GüLüCüKツ dediki: D harfi var mı? Genişletmek için tıklayın... Maalesef yesim434 dediki: N lütfen Genişletmek için tıklayın... 5 tane □□□□□□ □□□□ □□□□□m□ □□□□□□k s□n n□□□n t□□□□n□□s□n yesim434 dediki: Birtanede k alayim buraya Genişletmek için tıklayın... K istenmişti GüLüCüKツ dediki: Ç var mı? Genişletmek için tıklayın... Maalesef KaderKatibi dediki: L harfi varmı ? Genişletmek için tıklayın... 3 tane □□□□□l □□l□ □□□□□m□ □□l□□□k s□n n□□□n t□□□□n□□s□n yesim434 dediki: g. Lütfen Genişletmek için tıklayın... 1 tane □□□□□l □□l□ □□□□□m□ g□l□□□k s□n n□□□n t□□□□n□□s□n yesim434 dediki: B lütfen Genişletmek için tıklayın... 1 tane □□□□□l b□l□ □□□□□m□ g□l□□□k s□n n□□□n t□□□□n□□s□n yilmaz27 dediki: forumda dolasacagina verdigimiz anahtar harfler varmi ona bak K harfi alayim Genişletmek için tıklayın... İstenmişti
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 12 Ksm 2021 #15 Azrail bile ayağıma gelecekse sen neyin tribindesin Kelimeler uyuştu harflerle doğrumu yazdığım Upvote 1 Downvote Çözüm
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 12 Ksm 2021 #16 Harika. Doğru cevap buydu Gerçi gelecekse yerine gelecek kelimesini almıştık ama doğru diyoruz buna Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 12 Ksm 2021 #17 Ben bunun sözlerini unuttugunu düsündüm I onunicin göz aridi ettigini Fark etmistim Neyseki böylelikle Bir Soru daha gün isigina cikti Upvote 1 Downvote
Ben bunun sözlerini unuttugunu düsündüm I onunicin göz aridi ettigini Fark etmistim Neyseki böylelikle Bir Soru daha gün isigina cikti