CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 20 Ksm 2021 #1 Kamyon arkası sözlerin 10. ve de sonuncusuyla beraberiz Bilinen bir sözü soruyoruz... □□□□□□□ □□□□□ □□□□ □□□□□□□□ □□□□□ □□□□ Başarılar
Kamyon arkası sözlerin 10. ve de sonuncusuyla beraberiz Bilinen bir sözü soruyoruz... □□□□□□□ □□□□□ □□□□ □□□□□□□□ □□□□□ □□□□ Başarılar
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 21 Ksm 2021 #22 1 tane □□□□r□n b□ht□ k□r□ □□□v□n□n □□nl□ □□r□ Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 21 Ksm 2021 #23 violeta dediki: Tamam artık rahatlayabilirim Genişletmek için tıklayın... ben buldum ama demiyecegim ve senin bulman icin harf söyliyecegim ) tabiki yanilmiyorsam Upvote 0 Downvote
violeta dediki: Tamam artık rahatlayabilirim Genişletmek için tıklayın... ben buldum ama demiyecegim ve senin bulman icin harf söyliyecegim ) tabiki yanilmiyorsam
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 21 Ksm 2021 #24 Ozaman bir G alayim ) Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 21 Ksm 2021 #26 CANISIKILANADAM dediki: Maalesef Genişletmek için tıklayın... Bence var )) 5 ci cümlede Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 21 Ksm 2021 #27 Pardon varmış □□□□r□n b□ht□ k□r□ □□□v□n□n g□nl□ □□r□ Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 21 Ksm 2021 #29 Şdaha yazmiyomm ) Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 21 Ksm 2021 #30 violeta dediki: Tamam ben de buldum Genişletmek için tıklayın... bas harfinide dogru ise ip ucu olsun :9 Upvote 0 Downvote
violeta dediki: Tamam ben de buldum Genişletmek için tıklayın... bas harfinide dogru ise ip ucu olsun :9