CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 14 Ksm 2021 #1 Serinin yedincisiyle birlikteyiz. Bakalım bu güzel kamyon arkası sözü kim bilecek. □□□□□□ □□□□□□□□ □□□ □□□ □□□□□ □□□□□ □□□□□□□□□
Serinin yedincisiyle birlikteyiz. Bakalım bu güzel kamyon arkası sözü kim bilecek. □□□□□□ □□□□□□□□ □□□ □□□ □□□□□ □□□□□ □□□□□□□□□
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 15 Ksm 2021 #11 violeta dediki: Y harfi Genişletmek için tıklayın... 3 tane Y□n□□□ y□□□□□□□ □□□ y□□ n□s□□ □□□□□ □n□□□□□□□ yilmaz27 dediki: R HARFI Genişletmek için tıklayın... Maalesef yesim434 dediki: M lütfen Genişletmek için tıklayın... 2 tane Y□n□□□ y□□□□□□□ □m□ y□□ n□s□□ □□□□□ □n□□□□□□m GüLüCüKツ dediki: Ç harfi var mı? Genişletmek için tıklayın... Maalesef Upvote 0 Downvote
violeta dediki: Y harfi Genişletmek için tıklayın... 3 tane Y□n□□□ y□□□□□□□ □□□ y□□ n□s□□ □□□□□ □n□□□□□□□ yilmaz27 dediki: R HARFI Genişletmek için tıklayın... Maalesef yesim434 dediki: M lütfen Genişletmek için tıklayın... 2 tane Y□n□□□ y□□□□□□□ □m□ y□□ n□s□□ □□□□□ □n□□□□□□m GüLüCüKツ dediki: Ç harfi var mı? Genişletmek için tıklayın... Maalesef
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 15 Ksm 2021 #13 1 tane Y□n□□□ y□□□□□□z □m□ y□□ n□s□□ □□□□□ □n□□□□□□m Upvote 0 Downvote
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 15 Ksm 2021 #14 Yanmaz yanılmaz ama yaz nasılsın geçti anlamdım 1 deneyim dedim Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 15 Ksm 2021 #15 Hayır değil ama bu kadar örtüşen bir cümle kurmak dahiyane bir şey. Harikasın @yilmaz27 Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 15 Ksm 2021 #17 6 tane Y□nl□□ y□l□□□□z □m□ y□l n□s□l □□□□l □nl□□□□□m Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 15 Ksm 2021 #18 ş alayim lütfen Allah costum ben ) Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 15 Ksm 2021 #19 1 tane Y□nl□ş y□l□□□□z □m□ y□l n□s□l □□□□l □nl□□□□□m Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 15 Ksm 2021 #20 Yanlis yoldayiz ama yol nasil güzel anlatamam )) Upvote 2 Downvote Çözüm