_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 17 Ags 2013 #102 YoRuMSuZ dediki: Hımm yanılmışım demek ki Genişletmek için tıklayın... Kötü yanlış anlamalar bunlar Yalnız hakikaten çok pismiş ya keşke paylaşmasaydım
YoRuMSuZ dediki: Hımm yanılmışım demek ki Genişletmek için tıklayın... Kötü yanlış anlamalar bunlar Yalnız hakikaten çok pismiş ya keşke paylaşmasaydım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Ags 2013 #103 _nehir_ dediki: Kötü yanlış anlamalar bunlar Yalnız hakikaten çok pismiş ya keşke paylaşmasaydım Genişletmek için tıklayın... Yok iyi ama içimden gıcıklık yapmak gelmişti Gerci ben çok uzun tırnak olayını bayanda tasvip etmiyorum
_nehir_ dediki: Kötü yanlış anlamalar bunlar Yalnız hakikaten çok pismiş ya keşke paylaşmasaydım Genişletmek için tıklayın... Yok iyi ama içimden gıcıklık yapmak gelmişti Gerci ben çok uzun tırnak olayını bayanda tasvip etmiyorum
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 17 Ags 2013 #104 YoRuMSuZ dediki: Yok iyi ama içimden gıcıklık yapmak gelmişti Gerci ben çok uzun tırnak olayını bayanda tasvip etmiyorum Genişletmek için tıklayın... Ben istesem de uzatamıyorum zaten keman yüzünden Hayır biz gıcık deyince suç oluyor sonra..
YoRuMSuZ dediki: Yok iyi ama içimden gıcıklık yapmak gelmişti Gerci ben çok uzun tırnak olayını bayanda tasvip etmiyorum Genişletmek için tıklayın... Ben istesem de uzatamıyorum zaten keman yüzünden Hayır biz gıcık deyince suç oluyor sonra..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Ags 2013 #105 Fazla masum olduğum için arada normale dönmek anlamındaki gıcıklık bu süregelen bişey değil
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 18 Ags 2013 #106 "Canımı çok yakmasına rağmen umursamıyormuş gibi yapmak zorunda olduğum anlardan nefret ediyorum."
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 18 Ags 2013 #107 İnsan, kendi samiyetinin altını çizmeye kalkıştı mı, ister istemez üstünü de çiziyor. Samimiyet, mahremiyetle mukayyet olsa gerek. Korkma Ben Varım - Murat Menteş
İnsan, kendi samiyetinin altını çizmeye kalkıştı mı, ister istemez üstünü de çiziyor. Samimiyet, mahremiyetle mukayyet olsa gerek. Korkma Ben Varım - Murat Menteş
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 18 Ags 2013 #108 Alınyazının altına imzanı atamazsın. Ruhi Mücerret - Murat Menteş
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 18 Ags 2013 #109 Kendimi bazen yarım kalmış bir proje, Bazen de gerçekleşmiş bir felaket senaryosu gibi hissediyorum... Ruhi Mücerret - Murat Menteş
Kendimi bazen yarım kalmış bir proje, Bazen de gerçekleşmiş bir felaket senaryosu gibi hissediyorum... Ruhi Mücerret - Murat Menteş
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 18 Ags 2013 #110 Değiştiremediği şeylerin onu değiştirmesini istemiyordu. Ruhi Mücerret - Murat Menteş