KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #141 Karne günüydü. Küçük oğlan okuldan döndü. Annesi : -Karnen nerede?diye sordu. Çocuk güldü : -Arkadaşıma ödünç verdim. Babasını korkutacak.. )))
Karne günüydü. Küçük oğlan okuldan döndü. Annesi : -Karnen nerede?diye sordu. Çocuk güldü : -Arkadaşıma ödünç verdim. Babasını korkutacak.. )))
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #142 + 1 ve 3 arasnda bi sayı tutun ama 1 ve üç olmasın - tuttum + 2 dimi ? - Yok artık
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #143 XX kadin hucresi. XY erkek hucresi. XD ergen hucresi.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #144 - 6 yaşına kadar pazartesiyle bi problemim yoktu - herşey 7 yaşına girmemle başladı
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #145 -Umrumda mısın? +Yooo evdeyim noldu ki noldu ki ?
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #146 Düğünlerde dans eden gelin ile damadın kikir kikir gülmelerine sebep olan konuşmaları hep merak etmişimdir.
Düğünlerde dans eden gelin ile damadın kikir kikir gülmelerine sebep olan konuşmaları hep merak etmişimdir.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #147 -Numaranı Söyle oğlum. -Niye Hocam! -Loto Oynayacam
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 4 Ock 2012 #148 KıRMıZı dediki: Düğünlerde dans eden gelin ile damadın kikir kikir gülmelerine sebep olan konuşmaları hep merak etmişimdir. Genişletmek için tıklayın... bende
KıRMıZı dediki: Düğünlerde dans eden gelin ile damadın kikir kikir gülmelerine sebep olan konuşmaları hep merak etmişimdir. Genişletmek için tıklayın... bende
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #149 - Naslsın ? +İyi ya yuvarlanıp gidiyoruz. - Niye sen top musun gardaş ?
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #150 -OkuLda SeviLen 3 söz Yarın okul tatil , ders boş, sınav iptaL