KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #121 Her şeyi anlayabilecek zekam var ama 19.00 ana haberlerinin neden 18.30'da başladığını bir türlü anlayamıyorum
Her şeyi anlayabilecek zekam var ama 19.00 ana haberlerinin neden 18.30'da başladığını bir türlü anlayamıyorum
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #122 qeçen qün bi emoyla çıkmaya başladık, 'ShEnI JoQ sEvIy0RuMm aJkeEm' yazmak 5 dakikamı aldı. Ayrıldık.
qeçen qün bi emoyla çıkmaya başladık, 'ShEnI JoQ sEvIy0RuMm aJkeEm' yazmak 5 dakikamı aldı. Ayrıldık.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #123 Sevqilisinden mesaj bekleyip de qelen Kutusu (1) mutluluğu yaşayan erqen, mesajın amcasından qeldiğini qörünce intihar etti..
Sevqilisinden mesaj bekleyip de qelen Kutusu (1) mutluluğu yaşayan erqen, mesajın amcasından qeldiğini qörünce intihar etti..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #124 "Ben hiç küfür etmem " diyen kız arkadaşıma "çok kilo almışsın" dedim, ne anne kaldı ne sülale...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #125 Merhaba, ' EMİN ' Beyle´mi qörüsüyorum ? -Hayır ben ' EMİNE ' ! ' EMİN ' misin? - Evet ' EMİN'im ' ? ! Ulan Hani ' EMİN ' değildin
Merhaba, ' EMİN ' Beyle´mi qörüsüyorum ? -Hayır ben ' EMİNE ' ! ' EMİN ' misin? - Evet ' EMİN'im ' ? ! Ulan Hani ' EMİN ' değildin
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #126 "Ayrılalım" dedi "Yakıyorum o zaman" dedim "Fotoğrafları mı" diye sordu "Yok kınayı" dedim. Gider ayak felç oldu .
"Ayrılalım" dedi "Yakıyorum o zaman" dedim "Fotoğrafları mı" diye sordu "Yok kınayı" dedim. Gider ayak felç oldu .
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #127 - Kız : Aşkım bu qece yemeği dışarda yiyeLim ♥. - Erkek : Tamam sofrayı baLkona hazırLa geLiyorum.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #128 qızlar Yatarqen Makyajınızı Silmeyin ; Deprem Falan Olur Sokağa Çıqmak qerekir, Aman Diyeyim
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #129 ßakkala qidip herşeyn fiyatını sorup, sadece sakız alan çocuk büyüdü , artık bara gidip herşeyin fiyatını sorup sadece bira içiyor
ßakkala qidip herşeyn fiyatını sorup, sadece sakız alan çocuk büyüdü , artık bara gidip herşeyin fiyatını sorup sadece bira içiyor
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #130 '' Arkadaşlarla diskoda kopmak '' yazan genç , Kız kardeşinden gelen yorumla krize girdi ; Tuvalette çatır çatır sıçan benmiyim ?
'' Arkadaşlarla diskoda kopmak '' yazan genç , Kız kardeşinden gelen yorumla krize girdi ; Tuvalette çatır çatır sıçan benmiyim ?