KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Arl 2011 #101 +Kanka bir mekan var, beni tanımıyan yok -Neresi kanka? +Bizim ev ♥
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Arl 2011 #102 Yemişim aşk acısını, Sen hiç ayak serçe parmağını koşarken sehpaya vurmadın galiba
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Arl 2011 #103 Bir Kadının Düştüğü En Büyük Yanılgı, Erkeğin Göğsünde Huzur Bulmaktır. Futboldan Hatırlayın Kızlar, Erkek Önce Göğsünde Yumuşatır...
Bir Kadının Düştüğü En Büyük Yanılgı, Erkeğin Göğsünde Huzur Bulmaktır. Futboldan Hatırlayın Kızlar, Erkek Önce Göğsünde Yumuşatır...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Arl 2011 #104 -Nerelisin? +Dünya'lıyım -Yok yani nerede oturuyosun? +Sandalye'de -Yaaa off yani nerede yaşıyorsun? +Evde.
-Nerelisin? +Dünya'lıyım -Yok yani nerede oturuyosun? +Sandalye'de -Yaaa off yani nerede yaşıyorsun? +Evde.
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 22 Arl 2011 #105 +Oğlum bu televizyon bozuk gösteriyo -Yayındandır baba +Yayı nerde oğlum bunun?
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 26 Arl 2011 #107 Kadın Gözlerini Kapatıp Gülümsediğinde; Kafasında, Sevdiği Erkeğin Yüzü Belirir.. Erkek Bunu Yaptığında; ...Hobaa! Slayt Gösterisi !
Kadın Gözlerini Kapatıp Gülümsediğinde; Kafasında, Sevdiği Erkeğin Yüzü Belirir.. Erkek Bunu Yaptığında; ...Hobaa! Slayt Gösterisi !
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 27 Arl 2011 #108 Alo polis mi? +Evet, buyrun -Beni burda zorla tutuyolar. +Sakin ol.Nerdesin? ASKERDE...
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 28 Arl 2011 #109 Rakıyı sek,Kadını tek seveceksin ki, - Çarpmasın K.iskender
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 28 Arl 2011 #110 +Ohaa barbie gibi olmuşsuun. -Teşekkür ederim, biliyorum uzun ve güzelim. +Hayır, plastik ve beyinsiz.))
+Ohaa barbie gibi olmuşsuun. -Teşekkür ederim, biliyorum uzun ve güzelim. +Hayır, plastik ve beyinsiz.))