KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 28 Arl 2011 #111 + Dede bana 10 lira versene. - Duyamıyorum bağır. + Karşıdaki teyze seni soruyo. - Hangisi nezaman ? + dede varya az değilsin hee
+ Dede bana 10 lira versene. - Duyamıyorum bağır. + Karşıdaki teyze seni soruyo. - Hangisi nezaman ? + dede varya az değilsin hee
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 29 Arl 2011 #112 Sergen:Beni çok etkilemedi bilemiyorum yani: Acun: O zaman oylamaya geçelim Sergen: Bir daha ki tura üzerine bir şeyler katacağını düşünerek ben Hayır diyorum
Sergen:Beni çok etkilemedi bilemiyorum yani: Acun: O zaman oylamaya geçelim Sergen: Bir daha ki tura üzerine bir şeyler katacağını düşünerek ben Hayır diyorum
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 30 Arl 2011 #113 Kırmızı ışıkta geçen bayana polis bağırır ; - Hop bayan nereye ? + Eltime gidiyorum , kocamın haberi var sanane be .
Kırmızı ışıkta geçen bayana polis bağırır ; - Hop bayan nereye ? + Eltime gidiyorum , kocamın haberi var sanane be .
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 30 Arl 2011 #114 Biri kurbağa öper,biri yüzyıllarca uyur,biri 7 cüceyle yaşar,biri kuleye kapatılır. Bir masal prensesi olsan bile kadınlık zor
Biri kurbağa öper,biri yüzyıllarca uyur,biri 7 cüceyle yaşar,biri kuleye kapatılır. Bir masal prensesi olsan bile kadınlık zor
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #115 Geçen gün akvaryumda iki tane balık gördüm. Fakat gözlerme inanamadım. Hemen balıklar boğulup ölmesn diye akvaryumdan cıkardm xD
Geçen gün akvaryumda iki tane balık gördüm. Fakat gözlerme inanamadım. Hemen balıklar boğulup ölmesn diye akvaryumdan cıkardm xD
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #116 abla lise kolay mı ? a kolay tabı canım hatta sınavlara bile qirmiyosun onlar sana qiriyorr
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #117 “İki çay birisi açık” diyen müşteriye “Hanqisi açık oLsun” dedi çaycı
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #118 Baktım dükkanda "Şemsiye bulunur" yazıyo, içeri qirdim ve "Şemsiyem kayboldu, bulurmusunuz" dedim. 5 km koştu adam peşimden
Baktım dükkanda "Şemsiye bulunur" yazıyo, içeri qirdim ve "Şemsiyem kayboldu, bulurmusunuz" dedim. 5 km koştu adam peşimden
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #119 Hayır facebook hayır yapma bunu herkeze ne düşunüyorsun deme arTıK..! Düşünebiliyor musun de
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #120 6 yαşındαki kαrdeşim "nαsıl oluyordα renkli bir sαbundαn beyαz köpük çıkıyor?" diye sordu."Düşüneyim" dedim. Hαlα düşünüyorum.
6 yαşındαki kαrdeşim "nαsıl oluyordα renkli bir sαbundαn beyαz köpük çıkıyor?" diye sordu."Düşüneyim" dedim. Hαlα düşünüyorum.