KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #131 En uzun ilişkim 5 yıldı. 2 yıldır yalnızm. diyen kız yaş kaç? "18" dedi. Ulan millet 11 yaşnda Aşk yaşıyor, biz hala tost yiyoruz.
En uzun ilişkim 5 yıldı. 2 yıldır yalnızm. diyen kız yaş kaç? "18" dedi. Ulan millet 11 yaşnda Aşk yaşıyor, biz hala tost yiyoruz.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #132 Dünyada erkek basına üç kadın düşermiş, Gerçekten de öyle. Bir erkek kalbine üç kadın sığdırabilir. 'Annesi, karısı ve kızı" .
Dünyada erkek basına üç kadın düşermiş, Gerçekten de öyle. Bir erkek kalbine üç kadın sığdırabilir. 'Annesi, karısı ve kızı" .
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #133 Karısını öldürüp yeni yaptırdığı evin temeline gömen adamdan şok itiraf : "Evi benim üzerime yap" dedi
Karısını öldürüp yeni yaptırdığı evin temeline gömen adamdan şok itiraf : "Evi benim üzerime yap" dedi
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #134 Eski sevgilim mesaj atmış. S.a ' diye. AsKimsin dedim ' Ne askımı Ama biz ayrıldık dedi. Tamam bende 'As Kimsin' dedim. ...3 gündür ses yok
Eski sevgilim mesaj atmış. S.a ' diye. AsKimsin dedim ' Ne askımı Ama biz ayrıldık dedi. Tamam bende 'As Kimsin' dedim. ...3 gündür ses yok
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #135 GüLLü AbLa'GençLeri ßira'iLe Tanıştırır,MüsLüm ßaßa JiLetciLere Acı Tattırır,'YıLdız TiLbe'yi Sorma ...Kafam Hafif DumanLıı
GüLLü AbLa'GençLeri ßira'iLe Tanıştırır,MüsLüm ßaßa JiLetciLere Acı Tattırır,'YıLdız TiLbe'yi Sorma ...Kafam Hafif DumanLıı
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #136 Sevgilisi para harcamasın diye "yok aşkım ben aç değilim" deyip aç qezen kız.. qönlüm hep seni arıyor, neredesinnn sennn..!
Sevgilisi para harcamasın diye "yok aşkım ben aç değilim" deyip aç qezen kız.. qönlüm hep seni arıyor, neredesinnn sennn..!
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #137 Sewdiği adam kıyar kadına.. ŞöyLe qüzeL bi niKaah !
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #138 Mαrkete gittim "çilekli link vαr mı?" dedim. "Linkleri görebilmek için üye olmαlısınız" dedi, neye uğrαdığımı şαşırdım.
Mαrkete gittim "çilekli link vαr mı?" dedim. "Linkleri görebilmek için üye olmαlısınız" dedi, neye uğrαdığımı şαşırdım.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #139 -Selam, Ben; Fatmagül'ün abisi Rahmi'nin beyin hücresi. Gelsenize, burda çok az kişiyiz canımız sıkılıyo
-Selam, Ben; Fatmagül'ün abisi Rahmi'nin beyin hücresi. Gelsenize, burda çok az kişiyiz canımız sıkılıyo
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #140 Kaçak kazı yaparken yakalanan Tokatlı dan mükemmel ifade; -"Ferhat dağları delerken aşk,biz delince suç oluyor herii...ツ
Kaçak kazı yaparken yakalanan Tokatlı dan mükemmel ifade; -"Ferhat dağları delerken aşk,biz delince suç oluyor herii...ツ