KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Arl 2011 #91 + Gözlerin renkli mi ? - Evet. + Ne renk ? - Kahverengi. + Renkli demiştin. - Kahverengi sayı mı ?
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Arl 2011 #92 - Sen gittikce güzelleşiyosun.. + ayy teşekkür ederim. - şöyle az daha git bakiyim.. + hıııı? -,-
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Arl 2011 #93 Elçin : Milano ' da hangi koleje gidiyordun ? Orço : Manchester United koleji
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Arl 2011 #94 Kış favorimdir.. Öküzler kesilir, odunlar yakılır.. Ve tüm ayılar uyur..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Arl 2011 #95 Matematik : Beni kimse sevmiyo Geometri : Beni de Beden : Kıskanın lan Boş Ders : Beden, hayırdır koçum ? Yaz tatili : Boş ders havan kime oğlumm
Matematik : Beni kimse sevmiyo Geometri : Beni de Beden : Kıskanın lan Boş Ders : Beden, hayırdır koçum ? Yaz tatili : Boş ders havan kime oğlumm
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Arl 2011 #96 + Benimle Evlenirmisin ? - Neden ? + Bilmem Takılırız , Çocuk Falan Yaparız
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Arl 2011 #97 Bella pencereyi acik birakir Edward girer Feriha kapiyi acik birakir Emir girer ben acik birakirim sinek bocek girer .
Bella pencereyi acik birakir Edward girer Feriha kapiyi acik birakir Emir girer ben acik birakirim sinek bocek girer .
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Arl 2011 #98 Kız : Aşkım Ben dışaRı ÇıkıyoRum . SahTe sevqiLi : Tamam Aşkım . ÖzenTi sevqiLi : DikkaTLi oL Aşkım . Aşık SevqiLi : Aqzını buRnunu KıRaRım oTuR oTuRduqun yeRde .
Kız : Aşkım Ben dışaRı ÇıkıyoRum . SahTe sevqiLi : Tamam Aşkım . ÖzenTi sevqiLi : DikkaTLi oL Aşkım . Aşık SevqiLi : Aqzını buRnunu KıRaRım oTuR oTuRduqun yeRde .
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 19 Arl 2011 #99 kadınlar için yüzyılın buluşu ne ipad ne iphone 3D TV filan değil. Tayt bence.. Tayt olmasaydı ne giyecektiniz çok merak ediyorum. çooookk
kadınlar için yüzyılın buluşu ne ipad ne iphone 3D TV filan değil. Tayt bence.. Tayt olmasaydı ne giyecektiniz çok merak ediyorum. çooookk
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 19 Arl 2011 #100 -Ayrılmak mı istiyorsun ? +Evet -Artık beni sevmiyormusun ? +Evet -Ne yani Şimdi Gidiyormusun ? +Evet -Peki O zaman 3 Evetle Uğurluyoruz Seni :[)
-Ayrılmak mı istiyorsun ? +Evet -Artık beni sevmiyormusun ? +Evet -Ne yani Şimdi Gidiyormusun ? +Evet -Peki O zaman 3 Evetle Uğurluyoruz Seni :[)