felsefe_mi ...!... Özel üye 12 Arl 2011 #81 Üsttekinin kadın versiyonu da var. zengin bir kadın çok erkekle geçerse efendim çarkın kadın uçarı gönüllü... ama kız fakirse vur damgayı. anladınız siz onu
Üsttekinin kadın versiyonu da var. zengin bir kadın çok erkekle geçerse efendim çarkın kadın uçarı gönüllü... ama kız fakirse vur damgayı. anladınız siz onu
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 12 Arl 2011 #82 Eli kaşınır para gelecek, Ayağı kaşınır yola gideceğim, Kulağı kaşınır biri beni anıyor. Git yıkan arkadaş, kirlenmişsin işte
Eli kaşınır para gelecek, Ayağı kaşınır yola gideceğim, Kulağı kaşınır biri beni anıyor. Git yıkan arkadaş, kirlenmişsin işte
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 12 Arl 2011 #83 +sigarayı birakicam -bırakamazsın +iddaya girelimmi -tamam girelim nesine +bı paket (marlbora)sina
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 13 Arl 2011 #84 Türkçe'nin ZenginLiği -ne la bu? -bu ne la? -ne bu la? -la ne bu? -la bu ne?..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 15 Arl 2011 #85 + Napıyosun? - Düşünüyorum. + Kesin salakça bişey düşünüyosundur. - Haklısın, seni düşünüyorum.
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 15 Arl 2011 #86 - Göz ; ohaaaaaa tatlılığa bak -Kalp ; Hayda gene aşık oluyoruz beyler .
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Arl 2011 #87 + Nefes alıyo mu ? - Hayır almıyo .. + Öldü mü ? - Yok tasarruf yapıyo.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Arl 2011 #88 -Aşkım rujunun tadına bakabilir miyim ? +Tabi , çantamda al ye.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Arl 2011 #89 -Ayda kaç kitap okuyorsun kanka ? +Dünyada okumuyom Ay'damı okucam
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Arl 2011 #90 - Aşkım ben çok mu şişmanım ? + Şurdan kendine 2 sandalye çek anlatıyım