nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 26 Ags 2021 #122 Ahaha sanırım şans kurabiyesine günlük uğrayacağım çıkanlar gündemime uyuyor "Ufukta sizi üzecek bazı olaylar gözüküyor, hazırlıklı olun..."
Ahaha sanırım şans kurabiyesine günlük uğrayacağım çıkanlar gündemime uyuyor "Ufukta sizi üzecek bazı olaylar gözüküyor, hazırlıklı olun..."
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 26 Ags 2021 #123 "Mutlu bir haber seni sevindirecek..." Bu çıktı çok sevindim
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 26 Ags 2021 #124 Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. ŞANS KURABİYENİZ KIRILDI VE AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI "Yeni bir aşk görünüyor ufukta..."
Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. ŞANS KURABİYENİZ KIRILDI VE AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI "Yeni bir aşk görünüyor ufukta..."
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 27 Ags 2021 #126 "Dostlarınızı çok ihmal ettiniz, onlarla ilgilenme zamanı..." Dogruluk payi cok fazla
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 28 Ags 2021 #127 "Mutluluğun yüzüne yansımış, onu sakın kaybetme..."
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 31 Ags 2021 #129 Hadi bakalım bekliyorum "Hafta sonu sürprizi seni çok sevindirecek..."
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 1 Eyl 2021 #130 "Unutma sevginin açamayacağı kilit, kapayamayacağı yara yoktur. Sev ve Sevil..."